Solmaz-Papatya Kızlar ben 14 temmuz da 20 haftalık bebeğimi düşürdüm rahimin toparlanması baya zaman alır mı merak ettim bilmiyorum psikolojik olarak ta biraz cöktüm artık düsünmuyorum ama etrafımdakiler korunursan artık zorlaşır diyorlar doğru mu
Moz Solmaz-Papatya 20 haftalık büyük bir bebek olduğu için en az 6 ay beklenmesini öneriyor doktorlar fakat amh ınız düşükse 2 ay sonra deneyin de diyebilir yani doktorunuzu dinleyin.Rahim toparlanması zaman alıyor.18 mayısta 2 aylık bebeğime kürtaj oldum.Dr 3 ay bekle dedi.Hem rahim hem de psikolojik toparlanma için
Morsalkim Solmaz-Papatya çok geçmiş olsun canım bende 22 haftalık ölü doğum yaptım sizinki düşük değil ölü doğum artık bebeğiniz büyük çünkü . Ben 10 ay önce ölü doğum yaptım ve ben şimdi tekrar hamileyim 6 ay kesinlikle bekleyin çünkü rahim anca toparlanıyor kanamalariniz adetiniz rahmin toparlanmasi … Ben zorlandım çünkü vücudum çok vitaminsiz kalmıştı iki gebelik 1 sene içinde olunca yoruldum açıkçası ama 6 aydan sonra kesinlikle yapın derim
Nur0653 Solmaz-Papatya ben kurtaj.oldugum için rahim toparlanmasi için 5 ay gebelik önermedi doktor 4 ay korunduk sonraki ay hamile kaldım
Firdevs192 Solmaz-Papatya 14 nisanda kürtaj oldum. 23 mayıs da son adet tarihim 11 haftalık şuan. Düşük sonrası hiç umutlu değildik iki üç defa birliktelik oldu sadece. Bi baktım hamileyim.
Solmaz-Papatya Moz Benim doktorum iki ay süre verdi sonra tekrar tahlil filan istiyecek onara göre karar verir
Solmaz-Papatya Morsalkim Benim bebeğim karnimda ölmemisti normal erken doğum oldu rahmim açılmıştı suyum geldi herşey birden oldu sapa sağlam bebeğim bir iki gün içinde gozümün önünde gitti onun icin kafa olarakta hazır değilim ama doktorum iki ay sonra degerlerine baktıktan sonra dedi hazirsan deneyebilirsin dedi
Morsalkim Solmaz-Papatya benimde suyum geldi bitmişti tükürük kadar kalmıştı sonra öldü zaten . Suyu yoktu doğum yaptım
Solmaz-Papatya Nur0653 ben normal doğum yaptım enfeksiyonum çok varmış gebeliğim sonlandırıldı zaten suyum geldi bebek kendi kendine gelmeye calusiyordu zor attım kendimi hastaneye rahimde açılmıştı suyum durmadigi için alttan dikiste atamadı doktorum normal bir doğum gibi doğurdum bebeğimi
Moz Firdevs192 kürtajdan sonra 1 ay kadar cinsel ilişki yasaklamıştı dr.Siz hemen denemelere mi başladınız
Firdevs192 Moz kürtaj sonrası hiç ilişki olmadı zaten bir ay sonra adet oldum adet bitince ilişki oldu. Zaten o da son adetim oldu işte
Glsht1 12haftalık düşükten sonra 5 ay kadar bekledim psikolojik açıdan, doktor 2 regl dönemi sonra yapabiliriz demişti
Solmaz-Papatya Glsht1 iki regl dönemi iki ay demek normalde rahimin toparlanması 6 ay ama iki ayda başlayan hamile kalan var
Nur0653 Solmaz-Papatya öncelikle geçmiş olsun sizin doğum yaptiginiz için bebekte büyük olduğu için doktorunuzun onerilerini uygulayın daha sağlıklı olur
Kk29 Solmaz-Papatya 2.5 aylık ikiz bebeklerim düşük oldu korunmanı tavsiye etmem çünkü ilk çocuğum ilk ilişkimde olmasına ragöem düşünten 7 ay sonra hamile kaldım korunmadığım halde
minigimherseyim_ Solmaz-Papatya ben iki kez 6 haftalık düşük yaptım hiç sebep bulunamadı ama ben hiç ara vermedim çünkü kendiliğinden düştü düştüğü gibi de kanama iki günde durdu bence kürtaj vs olmadıysa bir adetten sonra bekleme rabbim yardımcımız olsun bize de nasip etsin inşallah anne olabilmeyi 🙏
Dunja Solmaz-Papatya kürtajdan sonra doktorum 3 ay beklememizi söyledi. Sonra denemeye başladık her ay. 1 buçuk yıl sonra hamile kalabildim. Halbuki ilk gebeliğim hemen olmuştu.
Moz Firdevs192 darısı bana ben de 2 adet geçirdim yine hemen hamile kalırım ve sağlıklı ilerler inşallah
Endoplazmik Solmaz-Papatya istiyorsan bir aydan sonra korunma derim ben biraz Üzüldüğüm için falan ara verdim Şimdi deniyoruz bekliyoruz ocakta düşük yapmıştım Şimdi hala istemedeyiz yani