Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
B-hcg ve lekelenme
Smiley87
Ygmr1212
leke dediğin kan değil mi anlayamadım , ayrıca adet gününe kaç gün var onu da yazmamışsın
Ygmr1212
Smiley87
ayın 11 inde adet olmam gerekiyordu evet kan
Yesimustafa
Ygmr1212
degerin 0.5 olmalı. Test yaptın mı
Ygmr1212
Yesimustafa
kan testi yaptırdım
Ygmr1212
evt öyle ama neden değer cıkmış olabilirki
Yilmayse
Ygmr1212
hamilelik yok
Burcuu8997
Vallahi benımde hep 2 cıkıyodu olmuyordu. 4,90 cıktı ona bile yok dendi 3 gün sonra yaptırdım 6,50 çıktı onada varla yok arası dendi smdi 2 aylıgız ama allaha şükür.. ınsallah vardır sizdede Allah kalbinize göre versin ama çok küçük bü değer 😟
Ygmr1212
Burcuu8997
evet aynen ben haziran ayında dış gebelik yaşadım ondan korkuyorum gene öyle birşey olmasın diye sende sağlıcakla al kucagına inş
Krasivyy
Ygmr1212
düşük yapıyor olabilirsin canm bnm de ilk gebeliğimde beta düzenli artıyordu kanamam olmuştu ikin gün sonra kan verdiğimde 2.89 çıkmıştı
Ygmr1212
Krasivyy
olabilir canım hayırlısı
Burcuu8997
Adet döneminde beta hcg hep bi değer yükselir 2 ise 3 olurmuş eğer adetınız yakın ise ondandır 😏
Ygmr1212
Burcuu8997
tamamdir tşk ederim bi dış gebelik yaşadım ondan korkuyorum
Leydileyla
Adet zamanı kandaki hcg değeri 5e kadar yükselebiliyor normal 2 çıkması. 5 üstü gebelik kabul edilir
Liva05
Ygmr1212
bende deger 1 cikmisti doktor gebelik yok bu ay dedi fakat 2-3 gunluk hamileymisim testi yaptigimda.kucukse gozukmeyebilir 10 gun gec yumurtlama olmus dedi doktor
Ygmr1212
Liva05
bakalım hayırlısı kanama olduğu için çokda ümitli değilim
Happymammy
Ygmr1212
bu değerde gebelik görünmüyo 5.0’ın üstünde olması gerekiyo gebelik için. Lekelenme devam etmezse tekrar kan verin isterseniz. Ama adet görüyor da olabilirsiniz
Mervedrn
5 in altı normal değer kabul edilir 2 ve ya 3 olmasının bir farkı olmuyor malesef.
Burcuu8997
Ygmr1212
insallah kuzum insallah sağolasın ..
sen adet olmazsan eğer Salı günü muhakkak tekrar verr o zaman 6.7 olur varsa insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Krasivyy
Ygmr1212
aynen sıkma canımı kadın doğuma randevu al takip etsinler
Ygmr1212
Burcuu8997
saol canım benim hayırlısı inş 🙏
Liva05
Ygmr1212
hakkinda hayirlisi olsun canim
Sonraki Sayfa »