Melekduman67 Betul-97 benimde son 1 bende normal istiyorum belirtilerin var mı açılman falan var mı acaba
MiracAlpinveUmutunAnnesi Glcndmrts Ay Maşallah. Rabbım bize de nasip etsin daha çok yolumuz var 12+5 bugün
Habibe82 Glcndmrts aynen vallah Allah herkesi bır avaz’da kurtarsın saglıkla doğsun herkesin bebekleri 😊
Melekduman67 Betul-97 bende bugün doktora gittim 39+6yım açılman yok dedi bol yürüyüş bol su iç dedi onları zaten yapıyorum ama tık yok son 1 hafta kaldı 41 e kadar gelmezse alıyoruz sezaryenle dedi ama bende normal istiyorum
Betul-97 Melekduman67 Şehir hastanesine gidiyorum bana da 41′e kadar bekleriz sonrasına bakarız dedi artık ya suni sancı ya da sezeryan seçeneği mi sunacak bilemiyorum. Bana da bol yürü ve ilişki önerdi de dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum ki öyle baskı oluyor ki sürekli lavaboya gitmek istiyorum
Ebrucar Son 24 ama hiç gecmicek gibi geliyor bir yandan da 24 gün beklemez herhalde diyorum 🥲 sağlıkla kavuşalim inşallah hepimiz. Ve başlarda bu günlerin geleceğini hayal bile edemiyordum. Bu günümüze şükür ❤️❤️