BilgecyLn Regle 3 gün kala ovulasyın testinin bu koyulukta olması normal mi evde sadece bu test vardı aşırı mide bulantısı olduğu için yapmak istedim bu şekilde çıktı deneyimli arkadaşlarım bakar mısınız
mmedinestlms BilgecyLn ben pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim elimde fazla dan ovulasyon testi vardı bi deneyim dedim aynı seninki gibi çok koyu çıktı kan vermelisin ben testte 6 gün önce öğrendim 4 gün önce de kandan öğrendim
zlemceylan BilgecyLn bir gebelik testi yap bence hamile olup ovulasyon testi böyle koyulukta çıkıp anlayanlar var 🥰
BilgecyLn mmedinestlms eşimden erken gebelik testi istedim onu bekliyorum gününüz geçmeden mi öğrendiniz ovulasyon testinde
mmedinestlms BilgecyLn yok ben ilk prodoctor erken gebelik testi ile 6 gün önce öğrendim hafta sonu olduğu için kan veremedim pazartesi günü devlet Hastanesi’ne gidip kan verdim ordan öğrendim hamile olduğumu elimde de fazladan ovulasyon testi olduğundan yapayım dedim öyle oldu
BilgecyLn mmedinestlms soldaki test çizgisi normalde bu kadar koyu değildi 3 gün önce bugün böyle koyu çıktı umutlanmak da istemiyorum ama elimde de değil
mmedinestlms BilgecyLn hamilelik olunca da öyle çıkıyor da bilmiyorum en iyisi imkanın varsa özele git kan ver bazı testler yanıltıcı oluyor
Hilalikooo Ovülasyon testleri gebelik döneminde çift çizgi gösterebiliyor ama mide bulantısı belirtisi için henüz erken