Esrashshshssh Kızlar 35 haftaligim ilk ķex bugun doktor karın çevresi 3 gün geride dedi korkulacak birsey mi
yokusbebek Esrashshshssh 32. haftada gittim en son 5 gün geriydi. Bir problem olmadığını söyledi doktorum. Kendisi perinatolog zaten. Endişe etmeyin 🌸
drn5410 Esrashshshssh 2 hafta ileri ve geriye kadar her şey normal bizim 2 hafta geri idi karın çevresi şimdi yakalamış baya beslenmenize dikkat edin protein ağırlıklı beslenin 1 haftadır dikkat ettim oylelikle yakalamaya basladik bizde 3 gün hiç bir şey değil
Ece5454 Esrashshshssh 30da gittim 3 gün geriydi aşırı sağlıklı beslendim 32 sonunda gittim 4 gün geriydi 34 de gittim hala 4 gün geri ama kilosu ilerliyor anlamadım bende beslenmekle alakalı olduğunu düşünmüyorum artık
drn5410 Esrashshshssh kilosu doğduktan sonra az olursa mi bir şey olmaz inşallah ya güzel düşünün sizin bir sıkıntınız yok ki bizim 2 hafta geri idi biraz düzenli beslendim 1 haftaya düşmüş gerilik .. Yani 3 hafta 4 hafta Aralık olursa sıkıntı o zaman bebek gelişmiyor diye erken bile alıyorlar 34. Haftada ama sizin için böyle bir konu söz konusu değil 😊
Zynpkcn Bizim 2 hafta geri sıkıntı yok.kilosu az oluyor minyon bir bebis olucak diyor doktor saglik acisindan sıkıntı yok dediyse korkmana gerek yok sadece minyon olucak bebisin
Ece5454 Esrashshshssh zayıf bebek oluyor diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru. Tek karın değil vücudunun diğer bölgeleri de önemli baş bacak ölçümü bence