Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Sinirlenince tansiyon yükselmesi burun kanaması
Aminea
bulutunannesi33
tamam canım söylerim insallah
Aminea
Aygn
bugün yasadım mesela şu bilekten ölçen makinalar varya onunla 14/9 çoktı
Aygn
Aminea
çok aşırı da yüksek değil canm ben sinirlenince can sktim bir gün 17.9 cıktı valla ama o gün bugündür 13 olsun hemen limon yerim ama burun kanaması farklı birseyden bence doktoruna sorsana
Ruhak
Aminea
ooo canım tansiyonun çok yüksek kesinlikle idrarda protein kaçağı olup olmadığına bakılması lazım.. Allah korusun gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilir.
Aminea
Derinnge34
2/3 kez yasadıgım için cok önemsemedim ama söylemem gerekiyor herhalde
Aminea
Aygn
canım bilmiyorum hep burnumun sol kısmı kanıyor
Zeyynp
Benimde burun kanamam var neredeyse hergün son 3 gündür şarıl şarıl kanıyordu doktora söyledim hamilelikte normal dedi ama tansiyonuna baktırman gerekiyor tansiyonun yüksek değilse normal diyebiliriz buna dedi. Tansiyonum 11-12 lerde gayet normal. Kbb ye gittim kılcal damarların çatlıyor hasar oluşmuş o kanama yapıyor dedi bol bol burnuna su çek dedi birde bitane nem koruyucu sprey verdi
SevgibiR
Aminea
sinirlenme sinir edenlere de söyle seni beni sınır etmeyin de 15 i geçerse tansiyonun çok tehlikesi varmış öyle bişey de hemen acile git dedi drm bana tansiyonuna bak ara ara dedi
Aminea
SevgibiR
keske dediğimiz de dursalar canım inan kimse kimsenin canını düşünmüyor artk
Aygn
Aminea
belki damar çatlaması vardır ya
Abakliseher
Aminea
cnm bu durum normalde hipertansiyon hastalarında olur birde gebesin hemen onlem almalısın önce kendın sora bebek için doktorlara başvur hemennnn!
Aminea
Abakliseher
tamam canım insallah yarın gidicem
Berfintezel2426
Aminea
canım benim de tansiyonum senin gibiyken fırlıyordu hipertansiyonun olabilir bir kaç dr 20 haftadan önce çıkan geveledik tansiyonu değil dedi 😔
NurDemir
Aman canm sakın ihmal etm,arkadaşlar da yazmışlar gerçi doktora söyle diye ama ben de yazmış olayım.14/9 sınır.Gebelikte tansiyonun sonuçları kötü Allah esirgesin.
Ozderr
Aminea
benm de tansiyon düşünce burnum kanıyor. Tansiyonun yukseliyorsa kesinlikle doktora söyle. Hamilelikte tansiyon olmasa da burun kanaması normalmiş