ceren-123 Doktorum öncesinde boyama diyordu ,en son kontrole gittiğimde boyayabilirsin dedi yine de tereddüt ediyorum, boyayan var mı ne düşünüyorsunuz
myavocado ceren-123 benim içime sinmiyor kimyasal sonuçta, boyamadim hiç zatem az kaldı doğuma son aya girdim. Doktorumda tavsiye etmiyorum demişti.
Cimenn1223 ceren-123 ben boyadm boyanin kokusundan mahvoldm saç diplerim de cok acıdı doğurana kdr bidha yeltenmem
ceren-123 Zeyneppx biz de 3 ayı tamamladık sonra boya dedi ,ama saçlarım sarı dip boyamam gerekiyor 🥹
Barbie77 Saçlarım sarı şu an 3 renk oldu nerdeyse ama 3 aydır boyamıyorum doktorum önermedi çok istiyorsan 5. Aydan sonra dedi tatile bile böyle gidicem yapıcak bir şey yok 😅 Bebeğimden önemli değil 💙
Altunkaya_44 ceren-123 37+3 haftalıgim hamilelikte saçlarım çok hızlı uzamış dip boyam baya gelmiş açma boyama olmasi lazım tesettürlü olduğum için doğumdan sonra yapayım nolur nolmaz die düşünüyorum açık olsam boyatirdim büyük ihtimalle
Zmom Boyamadım saç rengimden sıkıldım bu yüzden boyarsam boyarım değişiklik seviyorum 😻doğumdan sonra tabiki. Risk almayı sevmem