Merhaba ben bir şey soracaktım 2 gün önce grip oldum yani ilk gün sadece boğazım ağrıyordu 2. Gün bir uyandım bütün ağzım burnum tıkanmış tak koku yok ve bebeğim hareket etmiyor normalde hareket ettiği her şeyi yaptım tatlı yedim duşa girdim yok hareket doktoruma yazdım o da beni hemen çağırdı gittim ilk defa nstye bağladılar orda da bebek seslerden falan biraz hareketlenmeye başladı ama kalp atışı düşük çıkıyor sürekli uykuda gibi hareketleri de kasılma olarak algılanıyor bana yatış verdiler sonra şekerli su parol takıp yine nstye bağladılar yine aynı şekilde çıktı en son yemek yedim bir de vitaminli bir serum daha taktılar sonra normale döndü ama çok stres oldum böyle bir durum olunca bir de geçen hafta 29. Haftalıkken gittiğimde bebek önden gidyordu hep 1 hafta 10 gün kilosu 1554 çıkmıştı dün 30 hafta 1 günlükken gidince 1450 çıktı hiç kilo almamış daha vermiş gibi çıkıyor ve karın çevresi falan da 29 6 ya uyumlu çıkıyor benden etkilenmiş olabilir mi bu kadar yememe içmeme dikkat ettim aslında yanlış ölçüm müdür acaba bebek pek hareket etmeyince güzel ölçemedi mi doktor?