eozlem eminegizem Endol 2 çeşit biri fitil biri hap şeklinde. Bana hap olanı verdiler 4 saatte bir içtim 1 ay boyunca.
Cerenszn Bus_er bebeklerin küvetse kalıp kalmaması haftasına göre değilde kendilerinin sağlıklı olmasıyla alakalı 40 haftalık bebeklerde küveze girebiliyor ama 34. Hafta riskli bir hafta ciğer geliştirici yapıp yatışınızı verebilirler
eozlem eminegizem kanamam olunca gittim, gittiğimde 2 dakikada 1 doğum sancım olduğunu söylediler ama ben hiçbirini hissetmiyordum
Cerenszn Bus_er olumlu düşünün çok uzun kalmaz inşallah tez zamanda kucağınıza alırsınız iyi düşünün ❤️
denizleo09 Bus_er benim kızım 33 haftalık doğmuştu 2100 gram şimdi 11 yaşında hiç korkmayın lütfen :) prematüre bebekler çok güçlü oluyor
Bus_er denizleo09 maşallah benimki de 2640 dogdu cok minik inşallah kavusucaz nolur dua edin aklınıza geldikce ❤️
Mery1 Bus_er mşaallah sağ salim büyütün inşaallah Allah size bağışlasın darısı bize inşaallah hayırlısıyla
Fatma_ecem4 Bus_er kilosu doğunca düşüyor illa ona moralinizi bozmayın sonra hızla almaya başlıyor bol bol su içmeyi ihmal etmeyin