Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
bacak agrısına ne yapılmalı?
Nur1989
bulutunannesi33
hoş buldum canım bu cuma kontrol var mutlaka söyleyeceğim ama bazen dayanılmaz oluyor😞
Nur1989
Beratnefesim
evet soda işe yarıyor diyorlar dün başladım içmeye ama zorla içiyorum resmen 😐
Beratnefesim
Nur1989
iyi gelicek canım yudum yudum iç bir kerede zorlar 1 sise ac 3 4 saatte ara ara içerek bitir hepimiz bu durumdan muzdaripiz sanirim
Nur1989
Beratnefesim
gebelikte her 4 kadından biri yaşıyormuş evet çok yaygın bir durum maalesef dediğin gibi yapacağım çok teşekkürler 😘
Mucize7979
Nur1989
enfeksiyon var mı diye baktırın hem kan hem idrar. Ben de o haftalarda çok çektim. Kanda engeksiyon çıktı. Antibiyotikten sonra geçti çok şükür
Nur1989
Mucize7979
enfeksiyon hiç gelmemişti aklıma genelde magnezyum eksikliği neden olur diye okudum ama dediğimiz gibiyse yaptırmakta fayda var
Mucize7979
Nur1989
ben dr a sordum magnezyum eksikliğinden olabilir mi diye. Olabilir ama decavit kullandığın ilaçta da magnezyum var demişti o nedenle enfeksiyona baktık
omertosvedos
Nur1989
iki bacağının arası mi agriyor ? Ben öyle oluyor yastık koyduğum icin uyurken. Koymazsam da bel agrisindan uyuyamıyorum 🙄
Nur1989
omertosvedos
yok canım baya bildiğin bacaklarım ayaklarıma kadar ağırıyor bende yastık koyuyorum bazen ama işte çok işe yaradığı söylenemez
Mucize7979
Nur1989
eşiniz masaj yapsın ayaklarınıza o da iyi geliyor. Geçici olsa da rahatlatıyor
omertosvedos
Nur1989
vücuda da yük biniyor tabi yavaş yavaş bel ayak kalça sırf heryer agriyor napalim basa gelen çekilir ☺️
Nur1989
Mucize7979
evet bende decavit kullanıyorum cuma günü kontrolüm var mutlaka söyleyeceğim eşim yapıyor zaten yazık garibim yatakta dönüp durmamdan o da uyuyamıyor zaten 😀
Nur1989
omertosvedos
aynen öyle neyse kuzularımız iyi olsun da bu uğurda çekilen çile kutsaldır katlanırız nasılsa😊
omertosvedos
Nur1989
eveet bizi anne yapan başlıca seyler dimi annelerimizin hakkını ödeyemeyiz valla her gün daha çok anlıyorum hamileliğimin ilk bulantılı aylarında annemi arayıp ağlamıştım hakkını ödeyemem anne nasıl oderimm diye üzülmüştü kadincagiz ne günlerdi ya 😂😂
Nur1989
omertosvedos
aahh o hormonlar 😊haklısın canım annelerimizin hakkı asla ödenmez boşuna cennet annenin ayakları altında demiyorlar hakikaten de öyle
Edessanr
Nur1989
bazıları hocaya gidiyor ağrıyan bacağına ip balıyor bileğine bazılarıda uyurken yükseğe koyuyor eltim ip bağlatmıştı omunda senin gibiydi