yilmazesra Kızlar 40.haftaya girdik henüz doğum belirtisi yok ilk gebeliğim acaba Nişan vs gelmeden doğum başlamıyor mu
Ayse_2807 yilmazesra benim tam 40.haftamda bir gece yarısı suyum gelmisti öyle gittim hastaneye sancım hiç çıkmıyordu nstde suni sancı vererek doğum yaptım eğer acilman iyi olursa korkma kısa sürede doğum yaparsin
iremd-1798 yilmazesra 40+3 de birden sancılarım başladı hemde bu sancılar 4 dakikada bir geliyordu acile gittim hemen doğuma alındım. Nişan ya da su gelmeden ansızın doğum başlayabilir. 22.55 de acile giriş yaptım 10 cm açıklıkla 23.24 de bebeğim kucağımdaydı. Rabbim kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah ❤️
elif475475 yilmazesra benim çatı muayenesi olurken doktorun eline geldi nişanım. Suyu da dogumhanede patlattılar. Ama bende sancı çıkıp açıklık vardı suni sancı ile doğum yaptım. Belki açıklık varsa suni ile başlatabilir sizinkini de
yilmazesra Ayse_2807 hadi inşallah ya benmde nst de hiç sancım çıkmıyor arrik sona doğru yorgunluk taşıyamıyorum
Nurgul42 Benim ilk gebeligimde 40+0da nisanim geldi 2 gun sonra dogum oldu.ikinci gebeligimde nisanim suyum vesairem gelmeden 40+0da sancim geldi dogum yaptim.su anda 3.gebeligim 40+5 ama hicbir belirtim yok gelmiyor bu
Nurgul42 Ayse_2807 amin insallah canim cumaya kadar olmazsa suni sanci verecek cok korkuyorum ondan bugun yarin kendi sancim gelir inşallah
Ayse_2807 Nurgul42 hiç korkma canım bak benim kendi sancım olmadığı halde iki saatde doğum yaptim suni sancı ile inşallah acilman fazladır hemencecik yaparsın dogumunu hiç açılmana baktilarmi
iremd-1798 iremd-1798 ve benimde sancım açılmam vs yoktu bebekte tam doğum kanalında değildi. Buna rağmen birden ağrılar geldi ve acile giriş ile doğumun bitmesi 29 dakikaydı 🥹🥹