Dolunay_dolunay Meron Oooy maşallah sağlıcakla gelsin kucağınıza 🩵 ben de kız hissediyorum çok da istiyorum öncelikl sağlıklı olması tabii ama kalbimden geçeni Rabbim nasip etsin 💖🐣
Meron Dolunay_dolunay amiiin inşallah canım bende çok kız hissediyordum aslında bir kızım bir oğlum var benim kızıma bir kız kardeş olsun istemiştim nasip sağlıcakla gelsin inşallah 🙏
seyma0666 semihasuat ne zaman gider acaba. Benim doğuma çok bisey kalmadı. Siz biliyor musunuz tarih olarak ne zaman gideceğini
Meron Dolunay_dolunay hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah 🙏 Gönlünden geçen olur inşallah sağlıcakla 💕
seyma0666 semihasuat cidden mi, 36 haftalığız şuan inşallah beni dogurtur öyle gider 🙏 Çarşamba günü randevum var bir sorayım ben en iyisi direkt
semihasuat seyma0666 aynen sor bende 35inci haftanın içindeyim işte bizi doğurtsunlar sonra gitsinler
Zynp81 Dolunay_dolunay Bir kaç gün önce Ömür bey hastanedeydi. Sordum randevu açılcakmı diye. Maalesef açılmıcak gözüküyor kimseyi ümitlendirmek istemem dedi. Eşiyle birlikte klinik açıcaklarmış
Dolunay_dolunay Zynp81 duyduğum doğruymuş demek ki, eşiyle mi devam etsem diye bi düşünüyordum tam emin olamasam da ama finalde yine doktorsuz kalmak var sürekli doktor değiştirmek de istemem. Dilara hoca nasıl bilginiz var mı
Zynp81 Dolunay_dolunay ben gülşah hanıma ve yıldırım beye gidiyorum. Diğer doktorları tanımıyorum maalesef
Zynp81 Dolunay_dolunay Aslında Yıldırım beyle devam edicektim ama istek üzerine sezaryen yapmıyormuş o yüzden bir de Gülşah hanıma sorucam bakalım 😑