seyma0666 Hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz acaba, memnun musunuz? Yeni taşındığım için henüz doktor/hastane seçimi yapamadım. Önerilerinize ihtiyacım var
Meron seyma0666 Bolu İzzet Baysal devlet hastanesi bu 3. Gebeliğim ilk iki çocuğumu orda doğurdum özel hastaneden bir farkı yoktu tekli oda ebeler çok ilgili evet kontrole doktoruna gidiyorsun doktorun ilgileniyor doğum esnasında ebeler doğurtuyor doğumdan sonra doktorunuz geliyor benim orada önereceğim doktorlar yıldırım bey ömür bey Ecem hanım perşembe günü ben başka doktora gidicem randevu bulamadım size bilgi veririm nasıl olduğunu
seyma0666 Yeni gördüm yanıtınızı, sanırım bende çagsuya gidicem. Orayla ilgili güzel duyumlar aldım. Sulerzz Araştırma hastanesini neden önermiyorsunuz
Sulerzz seyma0666 çağsuya gidiyorum arzu dedeye araştırma hastanesinde asistanlar bakıyor size kadın doğum doktorlarını göremiyorsunuz bile görseniz de hastalara karşı tavırları o kadar kötü ki tek yapabildikleri şey aşağılamak yüzüne bile bakmıyor hastanın ben 8 haftalık hamileydim ilk ve son gidişim oldu 3 tane ayrı ultrason cihazına 3 ayrı asistan doktor tarafından bakıldım 3 ü de kalbi atmıyor dedi bir gün sonra arzu dedeye gittim bebeğimin kalp atışını dinledim kendinize yapacağınız en büyük kötülük araştırmaya gitmek olur
Desidaaa Bende fatma hatunda dilara hocaya gidiyorum memnunum kendisinden çağsuya gidecekseniz de arzu hocanın mizacının biraz sert olduğunu duydum iyi bir doktor ama sert biri ona göre karar verin derim
Anonimannebebek Elus bizim gelinimiz çağsu da bülent beye gidiyor çok memnun hamileliğin başından beri ona gidiyor 3 haftası kaldı,kuzenlerim de hep onda doğum yaptı aile boyu bülent beye gittiler
seyma0666 Elus yeni gördüm, şuan hala karar veremedim açıkçası. Önümüzdeki günlerde çagsuya Bülent beye gitmeyi düşünüyorum. Bir çok kişiden olumlu yorumlar duydum hakkında.
Zeynepfurkan Ben devlete gidiyorum Gülşah hanıma . İlk defa doğum yapacağım devlette . 39+4 Şuan . Ama devlette ebeler yaptırıyor
Elus Zeynepfurkan benim sezeryan olucak onun için bilemedim hiç. Sağlıkla kucağınıza alın geç görmüşüö doğum yapmış olabilirsiniz 😍
Zeynepfurkan seyma0666 bence Fatma hatundaki Dilara hanıma gidin . Ben orada doğum yaptım memnun kaldım 😊
Meron seyma0666 bugün gittim canım doktor iyi ilgili ama kalp atışını çok az duyduk makina çok iyi değil dedi görünüyor attığı ama makina dışa vermiyor Şuan dedi odaya sadece seni alıyor eşini almıyor ama doktor ilgili
Elus seyma0666 hmm bende Gülşah hanıma 1 kere gitmiştim sanırım. Azıcık ultrasonda bebeği gösterseler iyi olacak ama ölçümleri yapıp yorum yapmıyorlar pek 😕