19 aylık ikiz kızlarımdan sonra ogluşumada kavuştum 🤲🏻
Çok güzel bir doğum geçirdim çok şükür
İkinci sezeryandan çok korkuyorum ama ilkinden daha güzel ve kolay geçti 24 Temmuz sabahı Doğuma girdim girerken çok korkuyordum ama sürekli kendimi sakinleştirdim ve Abese suresi 20. Ayet sürekli dilimdeydi tekrarladım Sakin kalmak çok önemli belime iğne yapılırken Hissetmedim o an kendimi kasmadan rahat rahat bir şekilde kaldım 45 dakika içerisinde her şey oldu bitti Odama geldim İlk başta ağrı sızı hissetmiyorsunuz ağrı kesicilerden ve spinal etkisinden Benim tek ama tek zorlandığı nokta karına bastırma olayı oldu hemşire üç defa bastırdı ve gerçekten çok acıdı canım ama o da gerçekten anlık bir şey İlk ayağa kalkışım ameliyattan çıktıktan 7, 8 saat sonra oldu çok kolay kalktım ilkine göre çok kolaydı Yani hiç korkmayın gerçekten İkincisi dediğim gibi çok daha pozitif geçti belki tek gebelik olduğu için. ertesi gün korse taktigimda çok daha rahat ettim hem kişinin vücuduna göre hem de doktorun bence tecrübesine göre İyileşme süreci değişiyor herkese böyle güzel doğumlar nasip etsin Rabbim ne kadar hareket ve yürüyüş yaparsınız o kadar hızlı toparlanıyorsunuz benim evde 2 kızım olunca hiç oturmaya fırsatım olmadı Allah hepinize kolaylıkla su gibi doğumlar nasip etsin🤲🏻🤲🏻