Femay Hastalık bulamıyorlar nazar diyorlar nefesi kuvvetli olanlar Allah rızası için okur musunuz üzerime? Ya da nefesi kuvvetli tanıdığı olanlar yalvarıyorum çok çaresizim çok ağlamaktan helak oldum bu karın ağrısı geçmedi bir türlü
1anonim Femay hocaya gidin kuvvetin nefesle bir alakası yok iki tarafı da nazardan koruyabilecek şekilde dua okuyabilmek lazım senin üzerine okuyana geçer nazar hocalar kendilerini korumayı bilirler bu yüzden
eminegizem Olan varsa bana da okusun adım Emine Gizem Taş benim de naptilarsa kasilmalarimin sebebini bulamadılar Allah için birisi de bana okusun
eminegizem Femay Allah sana da şifa versin neler oluyor anlamıyorum sebebi yok kaç kere hastaneye yattım bunun için nazar mi var nedir üstümde her gün ağlıyorum psikolojim bozuldu seni çok iyi anlıyorum
Femay eminegizem hamile değilim 16-17 gün önce düşük yaptım. Birkaç gün çok iyiydim sonra bi sancı tuttu. O günden beri sürünüyorum. Gitmediğim doktor kalmadı çare bulamıyorlar hastalık göremiyorlar bir türlü
eminegizem Femay bazen tıp da yetersiz kalıyor böyle durumlarda 🥺 Allah şifa versin hepimize Ağrılarını anlayabiliyorum Basın sağolsun