Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Detaylı ulturason istanbul Avrupa yakası Bilgi
Merib
Hanımlar İstanbul Avrupa yakasındaki hastanelerde detaylı ulturason a giren varmı varsa kaç dakıka sürdü ,fiyat ve fotoğraf veriyorlarmı yazarmısınız 🙏🏻🙏🏻❤️
Merib
Kimse yokmu kızlar
SelviAcar
Merib
merhaba canım ben atakent acıbademde giredim yarımsaat kadar bişey sürdü.Fiyatı 650tl falandı diger hastanelerde de buna yakın bi fiyat uygun yer varmı pek araştırmadım 😇 Ama doktorları gerçekten çok iyiydi 2.gebeliğim 1 ay sonra tekrar giricem inşalalh 🥰🥰
Tugces
SelviAcar
özel sağlıktan mi yararlanıyorsunuz bana 1200 fiyat verdiler 2li testimi orda yaptırdım 800 TL’ye
SerminMutlu
Türkiye hastanesinde gireceğim 40 dk yakin suruyormus 500 tl fiyati canim
elifagace
Bahçelievler çalışlar caddesinde betatom görüntüleme merkezi 400 tl harika ilgi ve 1 saate yakın bakılıyo renkli görüntü cd ve fotoğraf veriyorlar hem de renkli fotoğraflardan birinin üstünde ilk tanışmamış yazan çerçeveye koyup veriyolar çok hoş tavsiye ederim😌
elifagace
elifagace
ilk tanışmamız olacaktı yanlış yazmışım🤦🏻♀️
SelviAcar
elifagace
medicana hastanesine yakın mı acaba ben hastane olarak oraya gidiyorumda olmadı oraya gidierim utroson için🥰
SelviAcar
Tugces
ozman özel sigortam yoktu cnaım o fiyata yaptırdık bakalım bu sefer fiyat almadım
SelviAcar
Tugces
Yeni fiyat aldıysanız eğer baya çıkmış fiyt canım😢🙄
elifagace
SelviAcar
çok çok yakın yani medicanadan sağa dönünce zaten çalışlar caddesi yol üstünde yürüsen bile olur medicanadan🤗
elifagace
SelviAcar
bu arada bende medicana hastanesine geçiş yapmak istiyorum hangi doktora gidiyosun memnun musun şuan vitale gidiyorum da çok kalitesiz bi hastane beğenmiyorum
SelviAcar
elifagace
evet orası gerçekten öyleymiş ben leyla hanıma gidiyorum ilk gebeliğimde de kendisine gidiyordum doğumum falan kendisinde oldu şimdi tekrar gidiyorum bilmiyorum ben çok memnunum gerçekten yani gidip kendisiyle görüşebilirsin tavsiye ederiiin 🥰🥰🥰