babyiscoming_ Kızlar rüyamda doktor kontrolüne gidiyorum doktor cinsiyeti biliyor musunuz diyor hayır bilmiyorum diyorum doktor bakıyor %90 kız diyor. Rüyalar çıkar mı yoksa tam tersi mi çıkar 😄
akdmiremmm babyiscoming_ ben de gördüm ama ben cinsiyetini öğrendikten sonra gördüm çok güzel bi bebekti soruyorlar ki kız mi diye doktor kız dedi ya diyorum çocuğu alıyorlar kucağımdan hiç de kıza benzemiyor diyorlar yani bende böyle görmüştüm 😂
babyiscoming_ Mlsaa99 yaa tersi çıkmış sizde 😂 bende ilk kez böyle bir rüya gördüm bilinç altımız oyun oynuyor bize😂
Tubitumum Üç gün üst üste erkek olduğunu gördüm dördüncü gün gerçekten doktorum erkek olduğunu söyledi 😅ama çok inanmıştım bende erkek olduğuna
babyiscoming_ Tubitumum ya kimisine malum oluyor kimisinin tersi çıkıyor bilmiyorum bizim ne olacak henüz 11 haftalığız 🥰
Tugba1tugba babyiscoming_ ben kız görüyordum hatta dediğiniz gibi doktor bakıyor usg ile kız diyor ama erkek bebeğim
babyiscoming_ Tugba1tugba bana zaten herkes kesin oğlun olacak diyor erkek bebek fikrine çok alıştım o yüzden ama bakalım rüyamın kendisi mi çıkacak tersi mi henüz 11 haftalık minnağım😍
Tubitumum babyiscoming_ hakkında en hayırlsı neyse o olsun canım hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun inşallah 🥰
aysegulagirturkmen babyiscoming_ bende rüyamda kız gördüm bakalım yarın cinsiyet öğrenicez . Ama ilk çocuğumda rüyamda erkek görmüştüm kızım oldu. Bunda da kız gördüm bakalım 🤣
Ozgis1s babyiscoming_ ben hem kız hem erkek rüyası gördüm valla o dönem sürekli onu düşündüğümüz için bilinç altımızda kalıyor bence ondan görüyoruz 😂