Dunyam28 Kızlar 12. Haftada ikili taramaya gireceğim cinsiyeti bu haftada kesin olarak öğrenenler var mı aranızda ?
sltn2686 Dunyam28 13hafta gittik erkeğe benziyor dedi ,pazartesi tekrar gidicez 17.hafta içinde oluyoruz bakalım ne dicek
kediseviyorum Dunyam28 ay artık ogrenilsin nolur ya bende beklemedeyim ikili tarama yapıldı gidince inşallah cinsiyeti de söyler artık 15. Haftaya girdik bizde artık bir zahmet soylesinler istiyorum 🥹
Dunyam28 baldindag yaaa ay çok merak ediyorum kız biraz daha geç gösteriyor diyorlar ama acaba kız da olsa belli olur mu
dorukabioluyor Bana ikili taramada %90 kız dedi ikili ama burda değişenleri okudum. İki hafta sonraki kontrolde bakalım ne diyecek doktor.
Dunyam28 dorukabioluyor ya bakalım doğru çıkacak mı benim de bir oğlum var şimdi ikinciye hamileyim çok ama çok merak ediyorum 🫠
gayesblog Dunyam28 bende de o haftalar tahmin vardı doğru çıktı. İyi doktor ve cihaz kalitesi ile anlaşılıyor.
Dunyam28 gayesblog doktorum ve cihazı bayağı güzel inşallah bir tahmin olur gerçi ben cinsiyet partisi istiyorum ama çok da sabırsızım 😂
06Canan Dunyam28 dra sormuştum öğrenmek istememiştim zatn bellimi diye merak etmiştim yanıltır bizi dedi
sltn2686 ideemirel yani sanırım hayır böyle yüzüstü yatınca sanki pır pıt yapıyo ama bebekmu değil mi bilmiyorum arada bi farklı hareket hissediyorum ama bilmiyorum
Alyask Dunyam28 benn taramada iki dr bırden baktı erkek dedi 13. Haftada da sonuçları almaya gidince aynı sekılde erkek dedi 🦋