Zeyyno_ bilgeeS En son geçen ayın 22sinde gittim kontrollerimiz bitti artık bebek dogunca topuk kanına gidicez şu anda 37+4haftaligiz demekki 35+2de felan gitmişim 👌🤰
DENIZ_55 bilgeeS ilk kaydı yapılınca gidiyorsun sonra o zamden belirli aylar çağırıp kontrol ediyor canım
denizleo09 Aynen bende bi hamileliği öğrendiğimde kan verirken gittim sonra 20.haftada tetanoz aşısı ve tahlil istediklerinde çağırdılar. Bu haftada aşının 2.dozu ve seker taraması için gideceğim
emel16 Nes7616 evet ben öyle yaptım özel hastane takipliyim ikili testi bişe devlet hastanesinde yaptırdım
DENIZ_55 Zeyyno_ şuna takıldım ben ilk zaman baya koydu sonra daha sık koydu 29 haftadan sonra 1 ayda bir ge yada 2 ay diye ama ben erken doğum yaptım o yüzden sonuna kadar bisey diyemem ama bizim saglim ocağı son zamanlar daha yakın geliyorsun kontrol için dedi
Zeyyno_ DENIZ_55 Hmm bilemiyorum bizim burda belli dönemlerde kan tansiyon tahlil için çağrılıyor o da 2-3ayda bir tetanoz aşısı yapıldıysa ilk gebelikte 3defa ikincide bı kere vurdular bana böyle rutin kontroller yani
DENIZ_55 Zeyyno_ anladım canım ilk gebelikte tetonoz vurulan arası kısa ise diğer hamilelikte vurmuyorlar
Zeyyno_ DENIZ_55 Hmm olabilir bilmiyorum bana her ihtimale karşı bı tane yapalım dediler o yüzden yaptirdim
Bo16 17 hafta gittim süt parası için kağıt verecekler o yüzden 28. Hafta çağırdılar normalde 2 ayda bir çağırıyorlar