Gmzcngi Semaa12 inşallah hamilesindir canım🤲 Bende batma bile olmadı hiç öğrendikten sonra başladı coğu şey mide bulantısı gögüs acısı falan🤔☺️
Mym Semaa12 Kasıklarım hafiften ağırıyordu ve hafif bulantılarım vardı.Adetimi beklemeden test yapmışdım silik çizgi çıkmışdı,adetim gecikdikten sonra yaptığımda artık netleşmişti🤗
Sedos Bende bugun test yaptim negatife cikti. Ama butun hamile belirtileri vardi idrara sik cikma akinti sag tarfimda agri batma gbi 2 defa da hafif kan iz geldi .ama adetime 9 gun var erken gebelik testi almistim.
gamzealtun Semaa12 kayınvalidem gözlerimin parladığını hamile olup olmadığımı sürekli sordu içime kurt düşürdü test yaptım ve pozitif çıktı çok şükür 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
YagmurDaskn Semaa12 Göğüslerim sertleşmişti ve sürekli limonu tuzlayıp yiyordum. Eşim şüphelenmişti hatta o bana dedi 😂
Msdlnmn Semaa12 ebin akintilarimin sekli değişti goz bebeklerim buyudu bide normalde ben pek su icmem ama cok fazla su icmeye basladim canim ama herkezde farklilik gosteriri
2prenses_masal-oyku Semaa12 göğüs hassasiyeti kasık ağrıso ve aşırı bel ağrısı kokuya karşı hassasiyet oldu bende bide kahverengi akıntı oldu ama ben anlamamışım tabi 😁 7 haftalıkken öğrendim
Sibeltolga Semaa12 adetime 6 gün vardı aşırı terleme uyku vardı ve kmseyi cekemiyordum kafam ses kaldrmıyodu
FnurGokcan Semaa12 tüm ayların aksine ilk defa o ay regli öncesi akıntım hiç olmadı canım,göğüslerim her ay şişiyordu zaten onda da bir değişiklik olmadı, belirti yok gibiydi sürpriz oldu
Nazli18 Aşırı göğüs hassasiyeti vardı adet sancısı gibi sancı giriyordu karnıma nefes darlığı çekiyordum adetime 3 gün kala yaptım bende çıktı çok şükür 🙏