Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Alttan muayene?
Ozbl
Çarşamba keseyi görmek için gidicez kızlar vajinal muayene yapar mı doktor? Yapmak isterse zararı olduğunu duydum sizce?
LenaM
Ozbl
ilk haftalarda zaten muayene vajinal olarak yapılıyor
Aysesare
Ozbl
vajinal muayenenin hiçbir sakıncası yoktur. Olsaydı hiçbir doktor bu şekilde bakmazdı
masisi
Ozbl
ilk öğrendiğimde doktor ultrasonla baktı göremeyince vajinal muayene etti keseyi görmek için 38 haftalık olduk zararı vs yok
Minnakanne61
Ozbl
4 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu 2 kontrolde de alttan muayene yaptı. Sonrasında gittiğimde bebek büyümüştür karnını aç dedi öyle muayene etti.
Melihadur
Ozbl
ben bekledim gerçekten sabır işi biraz gittiğimde hem keseyi gördüm hemde kalp atışını dinledim
Ozkus
Ozbl
Geçen hafta ben de vajinal ultrason oldum.O tür şeyler hurafe. Hiçbir sorun yaratmaz. Eşinle nasıl ilişkiye girmen problem yaratmiyorsa mantıken o da yaratmaz yani bunu düşünmek lazım.
Krasivyy
Ozbl
vajinal muayene ile gebeliğin bi çok döneminde karşılaşabilirsiniz hiç bir zararı yok
Hmdeatas
Ben 4haftalılkken öğrenmiştim suan 10haftalık hıc allttann muayene olmadım sormuştum da ilk zmanalr alttan muayene olmaz demıstı ultrasonla bakmıstı cunku bnde tedirgin olmustum
Ozbl
Herkese teşekkürler:)