Qnl Dery09 bebek deterjanlarının sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası parfüm çok fazla ilk kızım da hep sabun tozu kullandım. 2. De alerjileri çıktı parfüm kokusuna vs sabun tozu iyi gelmedi ciltlerine hipoalerjenik deterjan kullanıyorum şimdi o bebek deterjanlarından daha iyi
SrpYlmz Dery09 en temiz içerikli deterjanlar ki parfüm siz tamamen bitkiseller siveno, incia, ecowell tavsiye ederim ben siveno kullanıyorum
myavocado Dery09 sabun tozları makinede kalıntı bırakıyormuş, aynı şekilde çamaşırdan da iyice durulanmayıp bebeğe zarar verebilir bence yapışıyor kalıntı kalabiliyor. Sıvı deterjan tercih ettim ben. Siveno ve baby me aldım
Tombikannesi Dery09 sıvı deterjan daha iyi kalıntı kalmaması için oğlumda incia kullandım o bitince greenclean diye bir markaya geçtim ıncıa sankı biraz renk attırdı gibi gelmişti ama greenclean çok güzel bir marka bütün ürünlerini tavsiye ederim canım
elif475475 Dery09 toz olanlar çok kokuyor parfüm var resmen ben o yüzden sıvı doğal kokusuz olanları tercih ediyorum
artikbiranneyim Dery09 sabun tozu camasırları sertlestiriyor ve kalıntı bırakıyor bence, uni baby yenidoğan aldım hipoalerjenik ve kokusu yok ben memnunum