dmla_ Nazo77 evladın kızı erkeği farketmez ama insan işte merak ediyor olurum ben insallah sizin gibi tatlı annişlerle konuşmak tanışmak çok iyi geliyor bana
Nazo77 dmla_ Eşim cinsiyetçi yaklaştı biraz hemen erkek dedi ilkgün gören der doğulu kendine gel sen bir göçmensin🤭
Nazo77 dmla_ Bana ikiz duasıda çok edildi ya🤦🏻♀️ hayırlısı ikiz derse doktor şaşırmam valla gelen giden öyle dua etti 8 senedir evli olunca 😅
dmla_ Nazo77 hahaha benim eşim erzumlu ailesi kız dedi hep rahmetli babam hayırlısı neyse o olsun ama senin gibi bi kızın olsun derdi annemle abim hep erkek taraftariydi
dmla_ Feyzanurguc bende öyleydim valla artik biliyorum pipili rahat alisverisini yaptim😂 Nazo77 erkenciyiz ya sorma herkes kızıyordu al et diye dedim yok net olunca 😂
dmla_ Nazo77 o hiç belli olmuyor canım benim halam ikizlere hamileydi 28 30 haftada öğrendi ikiz olduğunu meğersem diğerinin arkasına saklandığı için gozukmuyormus son aylara yakın öğrenmişti
denizleo09 Devlette tek kişilik oda ayarlayabilirseniz eşiniz kalıyor yanınızda. Ben ilk doğumumda tek kişilik oda tutmuştum çok cüzi bi ücreti vardı. Bu doğumumda da gidip hastane ile görüştüm uygunluğa göre verebileceklerini söylediler.
Nazo77 dmla_ 😳 Başıma gelirse şaşırmam banada ikiz demiş doktor ilk bir yerden ikiz çıkacak ama bakalım hayırlısı😅Merkez doğumluyum ben annem hasankale babam tortumlu
denizleo09 Nazo77 inşallah ikimize de nasip olur. Çünkü ben kadin doğum hastanesinde doğum yapacağım sırf doğum üzerine oldugu icin o özel odaların boş kalacağını zannetmiyorum :(
dmla_ Nazo77 hayırlısı ne ise o olsun ikizin olsun inşallah beraber büyütürsün biraz zor oluyorlar ama evlat işte 🤭🤗 bizim kide horasan
Nazo77 dmla_ Aynen kesin sorucam yeni hastane yapıldı anne oteli bile var özel odasıda olur bence hayırlısı bakalım 🙃
Nazo77 dmla_ Kız sus ne ikizi biri dördüz diyede dua etmiş eşime demiş dedim her duaya amin denir mi 😅