İlkim inanılmaz kötü geçmişti çok korkuyodum ama çok şükür 2. Mükemmel geçti dikişlerimde çok iyiydi hemen ayaklandım ilk yürümeler tabi zordu ama ne ağrı ne sızı ne acı çok çekmedim çok şükür kendim yataktan kalkıp tuvalete gittim üstümü değiştirdim eve gelincede yatma kalkma da bi kaç gün dik yattım sırtıma yastık koyup sonra yavastan düz yattım kalkarken bi kaç gün destek aldım zorlamamak için sonrasında çok şükür kalktım tek basıma ❤️ hiçç bir şey korktugum gibi olmadı çok şükür ❤️😍🙏 tabi evdeki meleğimi bırakıp gitmek ayrı korku idi🤦🏻♀️
O güne gelecek olursak o güne kadar kendimi yedim bitirdim steres yaptım baya hem spinal olustan hem ilkinde çok çektim hemde dediğim gibi yavrumu bırakıp ameliyat a girmek koyuyordu.
Sabah 9 da hastanede olduk odaya çıktık sonra kıyafet getirdiler ameliyat önlüğü çorap vs onları giymem istendi yataga yattım nst baglandı ameliyat saatini bekledik sonra tabi heycan stres korku hersey nirvana bende 🫢 nst de sancı çıktı sezeryan olmasam bi kaç güne belki de o gün kendisi gelecekti. Neyse kapı çaldı gidiyoruz dediler beni sedyeye koydular ameliyata dogru yol aldık ameliyathaneye geldik kapıda eşimle son kez bakıstık kapı kapandı korkuyorum dedim sanırım o an ona sonra yapılacagı yere geldik hazırlıklar vardı biri benimle ilgilenen kişi Allah ondan razı olsun ne oldu dedi bana korkuyorum dedim korkma kız dedi anestezi dr u geldi spinal yapmak için çok acımıyor sakın korkmayın onu yapıp hemen yatırdılar o an duydum hocam çok korkuyor dedi bise istedi dr da şimdilik bu dedi seruma sıktı çocuk dogunca devam ederse fazlasını yaparız dedi gitti ilgilenen abi herşeyi anlattı böyle olabilir edebilir korkma bana söyle diye sonra kendi dr umu fark ettim oturuyormus yanımda kalktı 2 dk sonra ilgilenen abi bebeği çıkartıyorlar suan dedi çekistirme hissedeceksin korkma dedi gerçekten öyle hissettim sonra onun ağırlıgının üstümden kalkısını nefes aldım resmen 🫢 bir yandan da üzüldüm sonra ağlayısını duydum su yutmus göremedim hemen birseyler yaptılar büyük ihtimalle benim dikişe falan baslandı bende 0 his gayrette iyiydim ara ara bebişimin ağlayısını duydum çıkmama 5 10 dk kala getirdiler gördüm hemşire götürüyoruz onu şimdi dedi tamam dedim sonrasında hafif mide bulantısı oldu tek dedim hemen ilaç yaptılar vee dikişim bitti (bu arada asla alet sesi vs duymadım dedikodu dinledim sadece 😁 ) anestezi ayılma yerine getirildim uyusukluk derecesi kontrol edildi bi 10 dk da orda kaldım sonra odaya alındım toplam 1 1 bucuk saat sürmüs hiç anlamadım 🤷🏻♀️ bebişim geldi emzirdim hemen parmağını emiyordu 😍 6 7 saat sonra da ayaga kalktım herşey çok şükür yolunda gitti inşallah sizlerinde öyle olur ❤️😍