Ayloss06 Kızlar 7 haftalık oldum bugün. Dışarı çıkmak durumunda kalıyorum bazı günler ve kahverengi akıntım devam ettiği için ister istemez bazen peçete bazen ped bazen de günlük ped koyuyorum. Enfeksiyondan da korkuyorum sonuçta bunlardan olabilir diye. Bir öneriniz var mı ne kullanılabilir ?
gocebeanne Ayloss06 pedde enfeksiyon yapar sık sık değiştirmeniz lazım zaten çok fazla gelmiyordur pamuklu bir bez koyma şansınız olsa daha sağlıklı olur
Mavideniz26 Ayloss06 ha o olsunda birsey olmaz insallah dinlenin sizde dikkat edin allahin izniyle birsey olmaz insallah
Ayloss06 Mavideniz26 dinleniyorum ama inşallah geçer geçmeyecek gibi geliyor insana korkuyorum normal kanamaya vs çevirir diye 🙂↕️
Tomucuk12 Ayloss06 ara ara evde camasırıda cıkarıp hava almasını saglayın ped havasız bırakacak sızı cunku.. bende uzun zaman kullandım
Mavideniz26 Ayloss06 aynen bu durumu insan yasadiginda korkuyor ama sen uzan surekli agir iş yapma insallah birsey olmaz,zaten nasipte dogmasi varsa dogar,en iyisinj allah bilir,,cok gecmis olsun
Bsk_cb Ayloss06 ben günlük ped kullanıyorum normal de de akıntı olunca da onu kullandım leke olmuştu bi kaç gün