Deletedmom_115 Damyavuz çıkış yerlerini bir türlü bulamıyorum ama bizi görünce kapı aralarına kaçıyorlar oralara koyarım inşaAllah biter giderler ya çok sağolun
Birhayalimvr Deletedmom_115 canım apartmanca karar alım ilaçlama sirketi çağırjn bizdede sorun vardj giderlerden geliyor apartman arasından filan sen ebini ne kadar gemiz tutarsan tut geliyor apartmanca ilaçlanması lazım
Deletedmom_115 Birhayalimvr ya söyledim parası için kimse yanaşmıyor bizim evlerde ara sıra oluyor ilaçlıyoruz geçiyor diyorlar hepsi yaşlı kimse yanaşmıyor zaten üst katlarda çok alt katlarda yok diyorlar ben anlamadım
Hilalyrdkl Deletedmom_115 buharlı temizleyici makineler çok etkili canım . Her şeyi yok eder dezenfekte resmen .
Deletedmom_115 Hilalyrdkl onuda düşündüm makina çok pahalı ama kiralama yapılabiliyor Muş güvenilir bir yer bulup deneyeceğim önce evi boyatacağım
biranne__ Deletedmom_115 tek çare tablet koymak 6 aylık süreleri oluyo bittikçe değişin ben öyle kurtuldum
biranne__ Deletedmom_115 o zaman bilmiyorum kuzum ben öyle çare buldum işe yaradı demekki herkese etkili olmuyo
Deletedmom_115 biranne__ bir de bu yorumlardaki jeli deneyeyim inşaAllah geçer psikolojim bozuldu resmen
gdaslik Deletedmom_115 çözümü tüm apartmanı profesyonel ilaçlama şirketiyle ilaçlatmak. Bireysel ilaçlama olunca diğer dairelerden yine geliyor çözülmüyor. Bir de apartman olarak yaptırılınca fiyat olarak daire başına daha uyguna geliyor.
Deletedmom_115 gdaslik valla apartmandan kimse yanaşmıyor artık inşaAllah kendi evimi almak nasip olsunda hayırlısıyla burdan çıkayım amiiinn 🤲🏼
Umay-12345 Deletedmom_115 bütün yolları denedik kullanmadığımız ilaç kalmadı herşeyi yaptık geçmedi en son ilaçlama şirketiyle görüştük ilaçlattık çok şükür 2 yıl oldu hala görmedik ve ilaçlamadan sonra evde yaşamaya devam ettik koku yada başka bi şey olmadı sadece evi silmedik 1 hafta
prens_prenses_annesi Deletedmom_115 bunu pazardan 100 tlye aldim adam dedi garanti veriyorum ölusunu dahil gormiyceksin birbirlerini yiyip öluyolar dedi sari bocek siyah bocek asiri vardi bnde ozelliklw geceleri cikiyodu bunu silinmiycek yerlere nokta nokta biraktim ve sana yemin ederim 1 gecede kurtuldum ertesi gunu hic gormedim hala daha yok gecen 2 tane dha gordum apartmandan gelmia yine sıktım ve gelmediler ordaki kadinlarda onerdi aldik dogru soyluyo kullan ise yariyo dediler adam ozellikle yurt disindan getirtiyomus
Nurseminn Bayerin ilacııı kesinlikle, bekarken annemler de vardı psikolojim bozulmuştu artık araştırdım bayerin ilacını buldum tek seferde çözüm oldu rahat uyuyabilmiştim