Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tatli mi,ekşi mi yiyosunuz kizlar.cinsiyeti o sekil dogru cikan varmi😊
Gebeyim
Kizlar 9 haftalik hamileyim surekli eksi aci seyler yiyiyorum yedikce doymuyorum inanin😊 bi kac gun limon yeidm agrilarim oldugunu farkdince birakmaya calistim. tatli seyler gorunce bakamiyorum bile 😁 eksi de kiz diyolar oyle olan oldumu acba ilk hmileligim merak ettim dogrusu.tam tersi tutanda var ama
ozgeya
Gebeyim
alakası yok,hamileliğim boyunca ekşi yedim tatlıdan nefret ettim ve oğlum oldu
Aysesare
Gebeyim
hep ekşi yedim başından beri. Limon nar ekşisi çiğköfte aklına gelecek bütün Ekşiler kız bekliyorduk😂😂😂😂 erkek oldu ama
Candaan
Gebeyim
aynı ben😂😂😂
Sibelemre
Gebeyim
hiç alakası yok ya ben ekşiyi çok severim normalde şimdi canım hem ekşi hem tatlı istiyo tabi çoğunluk tatlı istiyo tatlı şeyler ve kızım olcak
Dilanburak
Gebeyim
ben ilk zamanlar hep ekşi yerdim erkek olacak inşallah şimdi de son zamanlarda tatlı istiyorum yani alakası yok canım
Anneolacak
Gebeyim
bence alakasi yok tursu kavanozonun icine dustum hemde acili acili h3rgun iki bardaga yakin salgam ictim eksili corbalar ictim oglum olacak
HzlBrls
Gebeyim
hiç alakası yok sürekli ekşi yiyorum ve oğlum oluyor ☺️
haziransekiz
Gebeyim
ilk 11 haftaya kadar sürekli ekşi ve acı yedim canım nasıl acı cekiyordu basıyordum isotuuuuu yemeklere zehir zemberek oluyordu resmen yemekler... 11. Haftadan sonra bıraktım acıyı ekşiyi başladım paket paket çikolata yemeye:) 13+4 te oğluşum olacağını öğrendim💙🧿
Alyaveannesi
Gebeyim
canim ben cikolata duskunuydum ama hamile kalinca tatlidan tiksindim hep eksi seylere gitti aklim ve bebegim kiz 🥰
UykusuzAnne
Gebeyim
Normalde ekşiciyimdir tatlı ile hiç aram yoktur adet günleri dışında ama sadece ilk ay ekşi yedim ondan sonra full tatlı yedim hergün tatlı yiyorum 🙈 kızım sağ olsun💕
UcanHamile
Gebeyim
ilk 4 ay sadece ekşi, tuzlu yedim. Tatlı görmek dahi istemiyordum midem bulanıyordu. Ama 4 ay sonra deli gibi tatlı yemeye başladım, şimdide tatlı krizlerini durduramıyorum. Erkek bebek bekliyorum nasipse
oznuryalcn
Gebeyim
ilk 3 4 ay deli gibi eksi yedim tursular limonlar suan 6.aya girdik ve acayip tatli istiyorumm degisken seyler bunlar bu arada oglusum olcak benim 😊😊
Gizem_miros
Gebeyim
oglumde eksi yedim cok canim cekti oglum oldu suan 2.ciye hamikeyim hic bisey canim cekmiyor cunku istahsizim yedigim azicik birsey bile midemi bulandiriyor istah hic yok
Sinmn
Gebeyim
ilk oğlumda ilk aylar turşu yedim sürekli.. sonrasında ve ikinci oğlumda o kadar tatlı yedim ki 🙈 bir tabak tatlıyla kahvaltı yaptığım bile oldu 😂😂
omertosvedos
Gebeyim
ilk uç ay eksi istiyordum tatlı düşüncesi bile midemi bulandırıyordu tatlı aşığı bir insan olmama rağmen. Kız diye gittik bu yüzden erkek çıktı ☺️
MeltemKocamer
Gebeyim
hep ekşi yedim elimde şarapçı gibi o sevdiğim şeyi içerek geziyordum..kızım oluyor☺️
Linasmommy
Gebeyim
bende sizin gibi acı ekşi çok yedim kızım olacak 😍
Denisss
Gebeyim
alakasiz hep tatli yedim halada ayniyim kizim olcak
Oyaburak65
Gebeyim
bende öyleydim ilk üç ay hercümerc bir iki tane limon yiyordum ama erkekmiş erkek olduğunu duyduğumdan beri limon yeme isteğim gitti ama tatlı da istemiyor canım
Betusm
Gebeyim
kişiden kişiye değişiyor bazısı ekşi de yiyor tatlıda ben sadece tatlı yiyordum ekşi yemedim sevmiyorumda şu hamilelik zamanında hoşuma gitmiyo 😄 sadece tatlıı olsun yeterli ve sonuc oglum olucak inşallah 😄🥰
Aygn
Gebeyim
ben ilk hamile olduğumda hem tatlı hem ekşi nasıl yiyrm ama ve benm ikizdi sonra biri öldü o öldükten sonra ekşi yedim hep galiba ölen erkekti şuan tatlıyı pek sevmiyrm ama acı ekşi bayılıyorum ve kızım olacak
Zynur16
Gebeyim
valla alakası yokta ben hep ekşi yedim limon bende kabuğuyla bir yiyodum midem ekşiyo diye yiyemiyom kızım olucak inşallah benimde 37+6
Drybrk
Gebeyim
bende normalde tatlı sevmem 15haftalığım canım çok tatlı istiyordu cinsiyetini geçen hafta öğrendik erkekmiş😂😂
Handanby
Gebeyim
benim de sizin gibiydi tatlı kelimesini duyunca bile midem bulanıyordu hep limon acı tuzlu yedim oğlum olacak 😊
acelyasuss
Gebeyim
ben inanmıyorum Sürekli eksi tuzlu şeyleri yedim aşerdim özellikle turşu zeytin kase kase zeytin yediğimi bilirim şuan 25+5 erkek bebek bekliyorum ☺️
Naze2005
Gebeyim
alakası kesinlikle yok ilk kızımda sadece tuzlu ekşi yedim ikinci kızımda acı ve tatlı yedim şimdi 3.hamilelğim 8+4 bu defa tuzlu ve acı yiyorum😁
Nurrrrr
Gebeyim
Ben sürekli ekşi yedim canım hiç bişey istemedi oğlum oldu 👍🏻
Gebeyim
ozgeya
hayirlisi artik😁
Gebeyim
Aysesare
hic deme kiz eksi yiye yiye kriz gecircem artik icim rahat etmyyo hala
Gebeyim
Candaan
hic deme yaa😁😁
Snnddhbdbdnr
Ekşi ve kız oldu
Bilimsel olarak alakası YÖK derler ama kız oldu
Şimdide tatlı seyler istiyorum 😂😂😂
Gebeyim
Anneolacak
bnde oyleyim ya
bulutunannesi33
Hepsınde lımon yedm eksı yedım erkek 😂
Gebeyim
haziransekiz
gercektennmi😂 bskalim bnm nkdr surer
Gebeyim
Ya ikisni de gormedim tek istegim kucagima almak ama merak ettim oyle cok saolun
Aysesare
Gebeyim
hahahahha 😂😂😂 valla midem bulanıyordu hep kusuyordum tatlıdan nefret ettim , ekşi midemi tutar ümidiyle de yiyordum 😂😂😂
haziransekiz
Gebeyim
ama ekşi tatlı falan bunlar hep hurafe insanın canı ne isterse onu yiyor aslında sonra tatlı ekşi diye sınıflandırıp bir kılıf takıyolar:)
Sonraki Sayfa »