Papatyam1212 Kızlar gündüz cinsel ilişki yaşadık ve bu saaat oldu 10 saat geçti vajinamın içi ağrıyor böyle neden sizce ıslaklık problemim olmuyor kuruluk yok yani sebebi ne olabilir 21.haftam bitecek
BerivanLina Papatyam1212 ayyy cnm bende oyleyimm esimle iliskiye girmek bile istemiyorum artk. İliskiye girdikten sonra iki gun boyunca agrisini cekiyorum . Afedersin tuvalete oturupta tuvaletimi yapamiyorum. Bende bugun birine sordum enfeksiyon olabilir dedi.
Defnezumramom Papatyam1212 bende de enfeksiyon çıktı geçen yıl yürürken falan canım yanıyordu bu sefer bişi yok şimdilik bakalım
Papatyam1212 Gzmmgzmm başka belirti var mıydı kaşıntı felan yok bende ama akıntı kendimi bildim bileli var
Ebruyi Papatyam1212 bizim sağlık ocağı cubuk ile yapıyor onuda doktorlar kanul etmıyor labarotuar lazım saglık ocagına göre degısır
Papatyam1212 Ayıptır söylemesi eşim içime boşalıyor o mu zamanla böyle yaptı acaba :(((( sağlık ocağı yapıyorsa yarın yaparım yoksa pazartesi doktor kontrolüm var orda söylerim yaparlar
Sibel3434 Papatyam1212 prezervatif kullanırsan sıkıntı olmaz enfeksiyon rıskı yüksek oluyor hamileyken