Leo1234 Yesillendik_ İbrahim Saraçoğlu sadece 15gün için diyor YouTube videoları var lütfen ordan izleyin… herkeste aynı etki olmaz farklı yönlendirmeyin lütfen
Leo1234 MelodyFairy bırakmanız gerekiyor İbrahim saraçoğluda sadece adetten sonra 15gün için diyor YouTube videolarını izleyin
MelodyFairy Leo1234 henüz 15 gün olmadı ama yumurtlama akıntım gelince korktum çünkü yumurtlama döneminde bırakmak lazım deniyor
Yesillendik_ Leo1234 eee adetten sonra 15 gün demek ne demek yumurtlamada bırakın demiyor adete 2 3 gün kala bırakın diyor izledim zaten
Leo1234 bende aynı şekilde regl son günü başladım 10gün içtim, yumurtlama takip ediyordum başlayınca bıraktım 10gün içtim sadece.
daisybebek Yesillendik_ canım selam bugün adet oldum bu ay gebelik olsun istiyorum tabiki adet bitimi başlarsam 15 gün içersem yumurtlama vs yi atlamış olmazmıyım öteki adet gelir zaman olarak bilemedim nasıl önerirsin
Yesillendik_ daisybebek adetin bittikten ertesi gün başlayıp adetine 1 2 kala birakmani tavsiye ederim saracoğluda böyle öneriyor