MelodyFairy 31 temmuzda başladım bugün hariç her gün bir bardak içtim ama bugün sol yumurtalığım çok şiş ve sert acaba yumurtama yakın mı? Bırakmam gerekiyor mu? Devam mı etmeliyim?
Berivan_sr MelodyFairy yumurtlama zamanımin geldiğini anladığım an bırakmıştım daha sonra Devam etmedim
Kubra-1997 MelodyFairy adetin 4 veya 5. Günü başlayıp sabahları aç karnına içmen gerekiyor 15 gün boyunca canım. Yumurtlamanın olduğunu yoğun akıntıdan hissedersin aslında 15 günden sonra bırak zaten bi süre dinlendir bedenini ve stres yapmaman lazım ağır kaldırma falan
MelodyFairy Merve2558 evet onu ben de biliyorum Yumurtlama dönemi olduğunda bırakılmalı bende acaba yakın mı diye tereddütte kaldım 🙃
MelodyFairy Nurbl ay ona boşuna para vermek istemiyorum boş geliyor bana düzenli ilişkim var zaten aşko
MelodyFairy Deletedmom_109 henüz bir hafta oldu ama yumurtlama dönemini de bilmediğim için korktum 🥹🤷🏻♀️
MelodyFairy Berivan_sr Yani genelde karın şişliği akıntı ile anlarım ama sanki suan da sol tarafıma dokununca baya belirgin yumurtam
Yesillendik_ MelodyFairy daha kan da olan birsey yumurtalamada birakmani gerektirmez ki ben adetim bitti 10 gün içtim ve o ay hamile kalmışım hicbirsey olmadı bence soğan Kürü kolaylaştırdı
MelodyFairy alsar11 ovulasyon testim yok işte takip etmiyorum Şimdi böyle bir şey oluncada korktum döneme giriyor muyum diye
MelodyFairy Yesillendik_ Devam mı edeyim yani Bugün içmedim ama bir sorun olur mu? Birde günde 2 kez içemiyorum tek sefer içebiliyorum böyle de faydası oluyor mudur ?
alsar11 MelodyFairy kendin hesapla canım adetinin 11ci gününden 18ci gününe kadar yumurtalıklar büyüyüp çatlarlar🌸
MelodyFairy Kubra-1997 adetimin son tarihiydi zaten 31 Temmuz canım o gün başladım ama günde 2 içmeye midem el vermiyor tek sefer içebiliyorum
Yesillendik_ MelodyFairy ben tek sefer içtim çok zayıfladığı için bırakma yarından itibaren 5 gün daha iç İbrahim saraçoğlunu izle o da adetten 2 gün sonra başlayıp adete 2 3 gün kala bırakmayı öneriyor o şekilde ise yarar yumurtlama da bırak çocuk düşer hurafelerine inanma canım😅