Minigiim-vebenn52 Ek gıda neler veriyorsunuz çoğu tadımı bitirdik siz nası yapıyosunuz kahvaltı falan verilmeli mi ne verilmeli biraz bilgi alış verişi yapalım 😂 @Pamuk @umrumdadegil aklıma gelenler 😂
Pamuk Minigiim-vebenn52 Bugün ilik sulu tarhana yaptım biberonla verdim. Tatlı patates,yumurta,labne,havuç,kabak,yoğurt bayağı bisey hazirliyorum.
umrumdadegil Minigiim-vebenn52 valla ben günde 1ya da 2 defa veriyorum. Bugün labne avokado ve salatalık verdim😂 bende ne vereceğini şaşırıyorum mercimek falan yapmayı düşünüyorum
Liv3652 Minigiim-vebenn52 7 ay 13 günlük 6 buçuk ayindan beri kahvaltı öğünü veriyorum genel olarak ana öğünleri anne sütü + mama olacak şekilde ayarlıyorum her gün yoğurt meyve vermeye özen gösteriyorum bazen karıştırıp veriyorum yoğurdu duz sade yemek istemiyor 8.aya girince de çorba öğünlerine baslicam iki oğlum ikisinde de tadım olaylarına hiç girmedim direk az az verdim herseyden kahvaltı öğünü de bazen haslama yumurta labne muz ceviz avokado vs ezip veriyorum bazen normal omlet şeklinde az az çiğnemesini geliştirmek için veriyorum bazı sebzelere de henuz geçmedik daha mevsiminde taze değil çoğu şey
mervemurat16 Minigiim-vebenn52 sabah lor peyniri irmik bebe bisküvisi(normal bebe bisküvisi değil) veriyorum.haftada iki kere yumurta lor peyniri ve biraz pekmez veriyorum sabah.öğlen fix çorba yoğurt,sebze çorbası veya tarhana ne yaptıysam,ara öğün muhakkak yoğurt oluyor her gün yoğurt veriyorum ya meyve ile ya pekmez ile,gece uyumadan önce yine muhallebe tarzı ürünler veriyoeum ki biraz uyku süresi artaın diye ama sıcaktan yatamıyor o ayrı
Minigiim-vebenn52 Pamuk gün içinde kaç öğün veriyorsunuz Ben sabah sebze ,öğlen meyve , ikindi de yoğurt veriyorum ama kahvaltıya mı başlasam diyorum Sabah kahvaltı öğlen ya da akşam sebze şeklinde bilemedim 6. Ayda da doyumluk menü yapmayın diyolar kararsız kaldım
Pamuk umrumdadegil Ben hep biberonla veriyorum 180 210 cc iciyor😂Kaşıkla çok yorucu. Biberonun birinin ucunu iğneyle açtım.
umrumdadegil Pamuk ay bende yapmasam diyorum artık bıktım o kadar şeyi nasıl tadım yaptırcam çocuğa şimdi soğanı ayrı sarımsak ayrı o ayrı bu ayrı her şeyi tattıracak mıyım 🤦🏻♀️ bugün hiç yedirmediğim 2 çeşit şey verdim valla artık yoksa bu tadımın içinden çıkılmaz. Domates yumurta gibi şeyler tadım yaptırcam artık. Sende de oluyor mu boğazında kalacak kaçacak korkusu😑 her seferinde korkarak veriyorum ya
Pamuk umrumdadegil Valla ben çorbalara soğan,sarımsak,havuç mutlaka koyuyorum hiç öyle birsey yapmadim.Doktor saçma sapan işlere girmeye gerek yok dedi😂
Pamuk umrumdadegil Yumuşak şeyler veriyorum.Kuruyemisleri falan cam rendeden geçiriyorum o yüzden korkmuyorum.
umrumdadegil Pamuk en iyisini yapıyorsun yarın bende yapıcam çorba bakalım sevecek mi😂 genelde karışık şeyleri sevmedi ama
bebegimd7 Pamuk tüm çorbalar biberonla verilebilir mi? Biberon ucundan nasıl geçiyor sebzeler falan? Blenderden gecirip oyle mi veriyorsunuz yoksa
Pamuk umrumdadegil Sever biberonla verirsen. Mesela zeytinyağı,sarımsak,soğan hafif kavur içine havuç,kabak yada patates at,azcık pirinç pissin blender yap.