Birikiucdort4 (Bebek kıyafeti değil de yetişkin için)Merhaba sararan kıyafetleri çamaşır suyuna koyun diyorlar ama bence zararlı karbonat ve sirke koyup yıkayın diyorlar ama hiç deneyipte işe yarayan varmı
Minigiim-vebenn52 Birikiucdort4 ilk önce normal sıcak su kaynatın sararan kısımları bulaşık macunuyla ovalayın sonra suya koyun sirke karbonat koyun Makineye atarken de beyaz sabun rendeleyin ya da çamaşır sodaıs kullanın
bnnzerdgdu Birikiucdort4 Lekeye anında müdahale ederseniz eğer beyaz sabunun çıkartmadığı leke yok ama eğer beklemişse sararmışsa kaynar suya çamaşır suyu ekleyip 1 gün bekletip yıkıyorum öyle çıkıyor evet zararlı ama 2-3 defa durulatıyorum
DenizBatus Birikiucdort4 ben kaynar suya beyaz toz vanish koyuyorum kıyafeti içine atıp 5dk bekletip makinaya atıyorum mis gibi oluyor
gunesimdoguyor Birikiucdort4 benim bebeğimin sararan kıyafetlerini şimdiki Doğacı kızım için burda post açmıştım vede trendyoldan yorumlari okuyalarak baby me ebebkten aldım çok memnun kaldım eşim buarada aşçı benimde onluklerimi yıka cikiyomu bakalım dedi onlarida100de95cikardi ben çok memnun kaldim
Birikiucdort4 gunesimdoguyor ay cok sağol mutlaka bakicam ve alicam hem uğraştırmaz guzel fikriniz için sağol
gunesimdoguyor Birikiucdort4 benim bebeğimin sararan kıyafetlerini şimdiki Doğacı kızım için burda post açmıştım vede trendyoldan yorumlari okuyalarak baby me ebebkten aldım çok memnun kaldım eşim buarada aşçı benimde onluklerimi yıka cikiyomu bakalım dedi onlarida100de95cikardi ben çok memnun kaldim