Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Hamilemiyim Sizce?☹️
Sonuli
Kizlar reglime 3-4 gün var.Ben 2 gün once kan testi yaptım 3 haftalık hamilelik cikti testlerede hep ıkı cizgi pozıtıf cıkıyo.Ama sanki şimdi regl olacakmış gibi agrılarım var.Korkuyorum.Sizce hamile olmaya bilirmiyim?
Hulya57
Sonuli
o zamanlarda yani ilk başlarda kasık agrıları falan oluyo canim kanda cıktıysa hamilesindr o belirtilerın olması normal benim hala oluyo 13 haftalık olmamiza ragmen karın we kasık agrısı
Nrmnulkr
Sonuli
aynı şeyi bende yaşadım test yapmadım ama dedim kesin regl olacağım çok kaşık ağrım var bildiğim bir ağrı bel ağrısı hamileymişim 4 haftalık o zaman tebrik ederim seni de kan doğru çıkıyor😍
Serpilataman
Sonuli
kasık ağrıları bende de olmuştu ama kan testinde çıktıysa hamilesinizdir hayırlı olsun 🤗
Serraa05
Sonuli
ben de cok sancı cektim ogrendiğim de suanda 7 haftalıgm hala adet sancısı cekyrm ıkı gündür korkma hamılesinnndir.hayırlı olsunn :)
Tugcebasak
Sonuli
canım bende kasıklarda sancım oluyodu hep adet olucam diye beklerken bi kan testi yaptırdım 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim 😍😃
minikoo
Sonuli
kanda ciktiysa hamilesindir
Zeyna0607
Sonuli
canım benim kanda çıkmış işte ağırlarında normal vücut alışmaya çalışıyor sağlıkla al bebeğini kucağına
Mervecimcim
Sonuli
ben de ilk ay tüm regl belirtilerimi yaşadım. Fakat olmadım.
gizemcskn
Sonuli
kan testinde pozitif ciktiysa yanilma payi yoktur ilk baslarda bende kasik agrisi yasadim onlara yerlesme agrisi diyorlar (kanama ve lekenlenme yoksa tabi). Rabbim hayirli haberler nasip etsin😊
Sonuli
Hulya57
çok SAGOL Canım benim.Ben birazcık korkuyorum hamile olmam diye.Cunki kan testı her zaman dogru soylermi bilmiyorum🙁
Hulya57
Sonuli
zaten gününde geçmiş wardiır yanılma olmaz 🙅♀️ testlerde bazen yanılma oluyo ama en garantisi kan tahlili bende teste güwenmeyip kan tahlili yaptırmiştm 4 haftalık olduğumuzu ögrendik 😌🙈 r
Sonuli
Coook SAĞOLUN Kızlar hepiniz bana bir umut oldunuz ❤️