Merhaba anneler ben tüp bebek annesiyim 30. Haftadan beri 3 cm açılma ile erken doğum riskim vardı şükür 35+5 e kadar geldik. Bir kaç gündür tansiyonum yüksekti doktorum hemen muayeneye gelmemi istedi bebek 2 hafta geriden geliyor ve açılmam 4 cm olmuş doğumu yapalım bugün dedi doktorum o an hem korku hem heyecan hem şaşırma hepsi bir aradaydı 🤗 eve bile göndermedi direk hastaneye gönderdi çünkü yolda doğurursun dedi ☺️ dün hastaneye yatışım saat 12 de yapıldı ve suyum patlatıldı kendi sancılarım geldi aradan 15 dk sonra açılmam 7 cm olmuştu ebem bile şaşırdı. Odada sancılarımı çektim ebem nasıl ıkınmam gerektiğini vs anlattı. bir kaç doğru ıkınma ve nefes alıp vermede bebeğin saçı görününce hemen doğumhaneye indik masaya yattım tek ıkınmada kızım kucağımdaydı 13.45 te ikimizde yeniden doğduk. O kadar güzel bir doğumum oldu ki rabbim herkese nasip etsin. Nerdeyse hastaneye gelmemle doğurmam bir oldu diyebilirim . Kimsenin kötü hikayelerini dinlemeyin her insanın doğumu farklı oluyor gerçekten ben çok korkuyodum ama çok şükür korktuğum kadar kesinlikle yoktu 😍