Sevgimmm13 Kızlar 17+3 olduk ilk gebeliğim ama hareket falan hissetmiyorum normalmi siz ne zaman hissettiniz🥺🤷♀️
yokusbebek Sevgimmm13 Çok çok normal 🌸 Ben 19′da hissetmeme rağmen doktorum erken daha yanılıyorsun demişti 🤭
Aylaa123 Sevgimmm13 ilk gebeliklerde 22 24 e kadar hissiyat olmaması gayet normal herkes bir değil ben 16+4 te hissetmiştim ilk gebeliğim erken hissedende var geç hissedende başkarıyla kendinizi kıyaslayıp endişeye kapılmayın
Mutlu33 Sevgimmm13 ilk hamilelikte erken hissetmek çok zor. Benim 3. Gebeliğim 16 haftalığız 1 haftadır hissediyorum 🙂 telaş yapma çok normal rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲🏻
Sevgimmm13 Esra_nurr Ben hiç hissetmedim endişelendim biraz hastaneye gitmem gerekiyor mu diye sormak istedim
Esra_nurr Sevgimmm13 bence erken herkes hissetmeyebilir bende ilk bağırsaklarım herhalde dedim ama baktım o değil 😂 zaten kontrole gittikçe kalp atışını felan duyuyorsundur sorun yoktur❤️
Nuriskolosko Benim de 17+6 hissetmiyorum 🥺 merakla ve heyecanla beklemedeyim çünkü ne cinsiyet belli ne hareket 😂
Sevgimmm13 Nuriskolosko Biz cinsiyetini öğrendik ama hareket hissetmiyorum o da tecrübeli arkadaşlardan normal olduğunu öğrendik☺️🩷