Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Bebek hareketi titreşim😬
EbruKrhn
Bebeğimin hareketleri şükürler olsun çok iyi yerinde durmuyor fakat bazen kasıklarımda titreşimli hissediyorum sanki bişey titriyor fokurdama gbi doktoruma da bu ara gitmedim sorucm mutlaka birşeyi mi sallıyo nedir bu🤔😬 varmı benim gibi hisseden🙃
HaticeAlaahin
EbruKrhn
cok degisik oluyorum oyle yapinca 😂 sebebi ne bilmiyorum da arada oluyor
Dilay06
EbruKrhn
canım o pıt pıt diye ritmik bişey gibi mi 😂
ebru23
EbruKrhn
sanki damar tekliyo gibi dimi pitpitpitpit bide benimki tekmelerini asagiya atiyo canimi yakiyo
Ruseybe
EbruKrhn
. Kaçıncı haftandasın cnm
Zuzu97
EbruKrhn
bende de oluyo aynısı bence hıçkırıyo😄😄😄
Hafizeipek
EbruKrhn
çiş yapiyolarmis o sırada 😂😂
omertosvedos
EbruKrhn
acaba sıçrama hareketleriyle kordonunu mu çekiştiriyor sonucta kordon eşe eş de bize bağlı içimiz ondan tuhaf oluyordur belki ☺️
hicimm
EbruKrhn
aynısı benimde oluyor telefon titremesi gibi bende bir bende oluyor sanıyordum doktora soracaktım demekki çoğu kişide oluyormuş ☺️
Mom092
EbruKrhn
benimde dun karnım yarim saat seğirdi durdu sizdede oldumu ☺️
XaycaX
EbruKrhn
benm de 20 li haftalarda başladı o titreşim. :) şimdi 33 +4 ara sıra hala oluyor. Nefes egzersizi mi ciğer egzersizi mi öyle bişey okumuştum bi yerde. :)
Krasivyy
EbruKrhn
kaçıncı hafta canm
semazkcblc
EbruKrhn
aynı şeyi bende hissediyorum resmen suyun içinde bişey titriyo. Acaba kordonunu mu tutup çekiyo ki🤔 ondan titreşim hissediyo olabilir miyiz🤔
EbruKrhn
HaticeAlaahin
size de oluyor mu bilmiyorum tarif edebildim mi ama gerçekten bazen korkuyorum bebek mi titriyor diye😒
Ozlemsvr
EbruKrhn
evet bazen ben titreşim moduna giriyorum. 😀
Nazkayra
EbruKrhn
hickirik oluyormus canim o 🤗
EbruKrhn
Dilay06
yok değil hıçkırık için mi 🙂 böyle hareket ediyo ya sanki gaz kabarcıkları varmış gibi pırrr oluyo titreşim gibi😬 ay ben bunu doktora nasıl anlatcm😄
Kardii
Benimde titriyor oynarken içim bi hoş oluyor 😂😂
EbruKrhn
ebru23
ya acaba suyunu mu hissediyorum aştım kendimi 😄 hani oynarken su fokurdaması gibi çünkü
EbruKrhn
ebru23
o gibi pıtlar hıçkırık olabilir de benm dediğim seri gibi titrer gibi
EbruKrhn
Ruseybe
23
Dilay06
EbruKrhn
ya tekmesi ya da hickirigidir başka ihtimal sıfır gibi ama değişik 😂
NidaPolatdemir
EbruKrhn
bazen hıçkırık ritimleri oluyor ama titreme bende de var bence suyun içinde zıplıyor onu hissediyoruz 😂😂
ebru23
EbruKrhn
yok yok anladim goz seyormesi gibi iste titresiuo gobegim sonra iki tekme atiyo
Dilay06
NidaPolatdemir
hafta olarak küçükse ve çok haretliyse ondanda değişik hissediyor olabilirsiniz😂
EbruKrhn
NidaPolatdemir
yani suyundan kaynaklanıyor bence
EbruKrhn
Ozlemsvr
demek bir ben değilim😊
EbruKrhn
Dilay06
hıçkırık değildir ya normal hareketlerini ztn hissediyorum da bikere şey okumuştum irkiliyolar diye acaba öyle bişy mi oluyor
Snnddhbdbdnr
Ayy canımmm aynısı bende de oluyor bende soracaktım da tarif edemedim😂
Dediğin gibi fokurdama gibi o neysen acaba
EbruKrhn
Snnddhbdbdnr
ay işte gülecekler diye de kimseye de soramıyorum ama doktoruma sorucm
NidaPolatdemir
Dilay06
ben son haftlardayım 37 +5
Snnddhbdbdnr
hıçkırık değil bence
031965
Hıçkırık değilde böyle irkilince titreriz ya çok kısa süren bi titreme. Bende de oluyor ama neden bilmiyorum
EbruKrhn
031965
heh öyle bişy işte acaba irkilmedir diye düşünüyorum
Sonraki Sayfa »