Aylaa123 Nilim02 net değilse değişebilir . Arkadaşıma erkek demişti doktoru detaylıda kız olduğunu öğrendiler
Eda1254 Nilim02 ben bu haftalari kesin görmüyorum yani yanılma payı olabilir benim doktorum kesin dedi kesimde çıktı ama yinede beklemek en doğrusu diye düşünüyorum
Sennur16 Nilim02 ikizlerimin ikisinde kız dedi yüzde 70 . 12ve 14 haftada 15günde bir benim kontrolüm ikiz oldukları için 17 dedi kesin biri erkek biri kız dedi 🫣ben biraz heyecanla alısverıs yapmıştım şimdi değişim yapmaya çalışıyorum 😂şok oldum
Cerla Valla 14 bilemem ama ben 13 hastalığım dün özel kız görüyorum dedi bugün devlet erkeğe benziyor dedi aynı karmaşa içindeyim canım
Sennur16 @“Nilim02”# Nilim02 benim oldu 12ve 14haftafa ki kontrolde kız dı dedi yüzde 70.16haftada kesın erkek dedi
Sennur16 Nilim02 öyle oldu gerçekten iki kızada çok alışmıştım bi an şok oldum 😂hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah
2222ils Dr. 14 de kız dedi bana 18 de erkek olduğunu söyledi 32. Haftaya geldik oğlumu bekliyorum şimdi 🩷
Nuib Nilim02 valla benim üçüncü dogumumda 16 haftaliktik kesin. Kız dedi ve değişti sonra şimdi 24 haftaligim dördüncü hamilelik kız diyo yine ben hala inanamiyorum degisirmi diye üç oğlum var 🥰
Sennur16 oznursoylu özel .Yüzde 70demişti zaten alışveriş yapılmaz isim düşünülmez demişti 17.haftada kesınlestı