Emelim Busraclt Cuma günü öğrendim bende doktorum anneler hisseder sen ne hissediyorsun dedi erkek dedim bibilisini gösterdi annesi 💯 de 💯 erkek dedi 😂 teyzesi inşallah sende öğrenirsin ikili testte ki btc değerin kaç çıktı canım ordan da anlarsın
Busraclt Emelim aaa a ordan nası anlıcammmm☺️☺️ Şimdi dr dan geliorum saaanki kız gbi göstermio dedi yine net bişeu yok
Emelim Busraclt ikili testin ilk sayfasında üste yazıyor 100de 50nin altında ise erkek diyorlar ben ona bakarak anlamadım öyle dediler banada kaç haftalıksın canım
Emelim Busraclt valla ne desem yanlış olur banada söyledi arkadaş emin olmıyarak sizle paylaştım canım bekle bakalım birazdaha şu aralarda belli olur erkekse kız birazdaha geç belli oluyor
Busraclt Emelim dün gittim dr a göstermedi yine uyumuş o kadar da bişryler yedim ama 3 saat bekleyince uyudu çocuk 🤣 yarın yasa Cumartesi özele de gidicem orda da takip ediliyorum
Emelim Busraclt girmeden önce çikolata ye vanım ben öyle yaptım çok keyifli ve hareketliydi bağdaş kurmuş oturuyordu 😂
Busraclt Emelim bnde yemiştm aslnda muayenen 1 deydi fakat dr gtti feldi vs 🤦♀️ Kaldm 4 e Ama özelde öyle yapcammm ☺️ Meraktan öatlamak üzereym
Busraclt Emelim kıza bnzetti ama yan yatmştı kemik yapısından benzetti ☺️ Çok emndm erkek olduğundan 😅
Busraclt Emelim yok yok ☺️benim ki zaten istek değil tam tersi kızımın kız kardeşi olsun çok istiyorum ☺️ Ama bebişi erkek hissediyordummm ☺️☺️ Cumartesi net söyler artık 17 haftalık olcammm