06Canan Betul_ela0 herkesin alıştığı ortam farklı cnm Ankara dışında başka yerde hiç ikamet etmedim bütün ailemde burda birazda o yüzden yapamam başka yerde
Lara_ Betul_ela0 Tekirdağ’dan katılıyorum. İlk gebeliğim 26 haftalık hamileyim, 2 senelik de evliyim. “))
Betul_ela0 Birhayalimvr Bende trakyalıyım eşim doğulu bir daha dünyaya gelsem yine kendime Trakyalı bulurum diyor 🫣😁niye diyor bilmiyorum ama eğlenceliyiz heralde 😆ilk zamanlar pek geçmek bilmez kalp atışı cinsiyeti
Birhayalimvr Betul_ela0 hahah haklı adam valla biz trakyalılar sıcak kanlıyız misafir severiz yedirip içirmeyi damatlara gelinlere hürmet vardır. Ayrıca komik ve neşeliyiz ondan galiba beya 😄benim eşimde trakyalı bende başka tarafa gelin gidemezdim diyorum .
06Canan Betul_ela0 yok sizin ora kadar olamaz 😂İstanbul’a gezmeye gitmiştim oranın trafiği hiç biryerde yoktur
Hacer65 Betul_ela0 Aslen Diyarbakırliyim yarışmaya rizeden katılıyorum 25 haftalık gebeyim ilk gebeligim Karadeniz’de gebe olmak ayrıcalık 🥰
Hacer65 Betul_ela0 Türkiye’nin en serin yerlerinden biri olabilir , iki günde bı mutlaka yağmur yağar . Diyarbakır sıcağından sonra velinimet gibi geliyor ☺️
Azra8Engin Betul_ela0 oldu o zaman hoççakalıınn😁benim bebe kolik ya. Evet çok zor ama zerre pişman değilim. Dünyanın en güzel şeyi🩷
Betul_ela0 Azra8Engin ayy birde kolik rabbim yardımcın olsun 🥴tabi canım bunlar tatlı yorgunluklar anne olmak dünyanın en güzel şeyi insan yorulurken mutlu olurmu oluyoruz işte 🩷
Azra8Engin Betul_ela0 ondan diyorum ya işte. İmkanı olan baba olsun😁adam geliyor yiyor yatıyor😁benim de bi tarafım çatlıyor. Adam uyanmasın da dinlensin yarın iş var diye😁
Abbasova_gunay Betul_ela0 Azerbaycandan katiliyorum 4senedir evliyim ilk hamileliyim 28+2 erkek 🩵🫶🏻🤲🏻
Dlntkesn Betul_ela0 Kırşehirliyimmm,eşim Ankaralı yarışmaya Etimesgutdan katılıyorum…24 yaşındayım. 27 haftayı bitirmek üzereyim bir kızım olacak inşallah 🤍
2_surpriz_yumurta01 Betul_ela0 Adana’dan katılıyorum yarışmaya 😂 28 haftalık hamileyim kızım olacak Allah’ın izniyle
ebru1221_ Betul_ela0 varsa benim gibi daha 26 sında 3 çocuk sahibi olacak cesaretli anneleri yoruma bekliyorum 😂😂