Diloo54 Busra333 yani erkek olduğu halde 16+4 de öğrendim göstermedi kendini iki farklı doktora gittim🫢
Anne--bebi54 Busra333 banada çok geç gibi zaman nasıl geçecek bilmiyorum bakalım hayırlısı inşallah 🥰
Busra333 Anne--bebi54 ay hadi bakalım bana 13. Hafta söyleyecek mi acaba. Aynı doktora gidiyorum kıxımı 12. Haftada söylemişti kesin olmamakla birlikte
Anne--bebi54 Busra333 hayırlısı olsun inşallah benimki birazda merak edeyim diye tahminini de söylemedi güldü falan Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize kızlarrr sağlıkla alalım kucağımıza 😊
Busra333 ykaya18 yaaaa 😍😍😍 ilk kuzımda 12. Hafta demişti kesin olmamakla birlikte demişti.simdi çatlıyoeum 😍 sağlıklı olsun en bast ama nedense çok koz hissediyorum hislerim tutacak mı diye merak esiyorum 😀
Busra333 Anne--bebi54 Amin canım sonuçta evlat ikisi de olsa çok mutlu olurum işte merak benim ki tutacak mı hissiyatım diye eli kolu olsun sağlıklı olsun. Hayırlı olsunlar :)
Busra333 Anne--bebi54 bir de etrafımdaki herkes neredeyse erkek olacak diyor bana bakıp. Bende koz hissediyorum 😀
Anne--bebi54 Busra333 bende arkadaşlarım falan bu erkek olacak diyolar da bende hep kız hissediyorum olursa 3 tane kızım olacak😍😁
kardelengurler7 Busra333 çikolata ve kahveyi öneriyorlar ama benim kız donmemişti hanımefendi keyfini bozmadı hiç şimdi 29+4 olduk