Ceydametee Kızlar selamm😍🥰Nasılsınız, nasıl gidiyor? Bugün teyzem bana cinsiyet testi yaptı 🥹 Bu makas veya bıçağa oturma olayı:)) Bıçağa oturdum Erkek dedi 😂Fakat tüm belirtiler kız 🩷 Sağlıklı olsun tabi ki de ama merak ettiğim bu testlerde doğru çıkan varmı merak ettim açıkçası 😊
Ozgis1s Ceydametee Çin takvimi , Rus takvimi , ekşi yemek , bıçak makas testi , tuz testi , kalp atışı , ikili testte beta oranı ve daha bir sürü hurafeler. Hepsi kızı gösteriyordu. Oğlum oluyor 2 haftamız kaldı 😂🥰
Lamiyye Ceydametee Salam sag salamat qucaginiza alin bizde 10hefdelik olduq men elebil usagin hereketini hiss edirem bilmirem duz hiss edirem yoxsa yalnis)) sizde var bele birsey? 3cu qizim olacaq belkede 3cudu deye tez hiss edirem
Larraa Ceydametee Çevrenizdeki insanlar genel olarak ne diyor? Genelde tutuyor sanki ya. 8+2 haftalığım kime söylesem erkek olacak diyorlar. Kız kardeşimde de hepimiz erkek dedik ve erkek oldu. Arkadaşımda hepimiz kız diyorduk kız oldu falan. Hissediyormu acaba gerçekten bizi sevenler ☺️
Sehrbn_ Ceydametee benimde diğer iki hamileliğime göre bu farklı geçtiği için öyle düşünüyorum ama bilmiyorum iki oğlum var onlarda ne kadar rahat bi hamilelik geçirdiysem bunda tam aksi
Ceydametee Ozgis1s Galiba çin takvimi yapmıştım o da erkek demişti 😂 Benimde erkek çıkıp kız olursa şaşırmamm o zaman😂😂Fakat asermelerim çok çiğköfte, lahmacun,midye herşeyi çekiyor canım ve en çokta limonlu dondurma 🥺🥺Limonlu dondurma sevmeyen ben onsuz yapamıyorum 🥰
Ceydametee Lamiyye Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın🥰Ben şuanda hareketini hiç hissetmiyorum ama karnım çok erken büyüdü dışarıdan 5 aylık hamile gibi duruyorum 🥰
Melekyldz16 Lamiyye benimde ikinci gebeliğim 11+3teyiz şuan 2 gündür bende hissediyorum gibi ama eminde olamıyorum daha çok erken diye 😌
Ceydametee Larraa Çevrem kuzenlerim erkek dedi ben kız diyorum eşim sağlıklı olsun diyor (kız istiyor) çünkü onların tarafı full erkek:)) Genelde erkek diyorlar cinsiyetini aşırı merak ediyorum🥰🥰
Larraa Ceydametee Ben de öyle ya mağazalara bakıyorum içim gidiyor kıyafetlere belli olsada alsam diyorum. Daha çok erken ama sabırsızım 🥰 En kısa zamanda sağlıkla öğrenirsiniz inşallah 🌸🥰
Ceydametee Sehrbn_ Ben ilk gebeliğimde düşük yaptığım zaman sadece uyuyordum iştahım hiç yoktu ve çok midem bulanıyordu tabi cinsiyetini öğrenememistim ama bunda normal geçiyor safra kusuyordum sadece o geçti
Ceydametee Mucizem0301 Kuzenimin de bıçağa oturmus erkek olucak onunda Ekim’de doğacak inşallah😊 Bende merak ediyorum
Sehrbn_ Ceydametee benimde bu gebeliğimde yemek yiyemiyorum kusuyorum tatlı şeyler asla yiyemiyorum hep uyumak istiyorum halsizim yani diğer ikisinde olmayan herşey bunda var..