Selam kızlar bende burda sürekli pozitif doğum hikayeleri okuyan bazen yorumlara katılan kişiyim neyse doğum hikayeme gelmek istiyorum bir kaç kere post açmıştım bebeğim ters diye biz 39 haftaya geldimizde beni yatırmak istemistiler ben kabul etmemiştim bebeğim makat gelişti biraz da iri bebek diyordu doktorlar ben kabul etmeyip çıktım normal doğumu kafama koymuştum bebeğim hareketli olmasına rağmen kendini döndüremedi 40 haftaya geldimizde artık ne olursa olsun kavuşalim deyip tüm çantamı falan alıp hastaneye polikliniğe geldim randevu saatinde içeri girdim de doktor bakmasiyla sen neyi bekliyorsun sezaryan dedi dedim hocam herseyi kabullenip geldim direk beni doğumhaneye yolladı ben pazartesi yatırırlar salı sabah sezaryan olurum bekliyordum ama direk içeri alınca beni heyecan bastı doğumhanede açıklığım var mı ona bakıldı 3cm acıklığım vardı iyi dediler seni alırlar sezaryana nst tüm kontroller yapılıp bir doğum odasına aldılar birşey yeme içme ne zaman alınır sin sezaryana belli değil dediler en son 12.bucukta yemiştim 3 de doğumhaneye gittim süreç başladi akşam 22 de beni sezaryana aldılar ben genel anestezi beklerken epidural yapacağız dediler bende tamam deyip kabul ettim ameliyatim çok güzel geçti kızımı çıkardıktan sonra gördüm ağlamasını duydum herşey çok güzel ilerledi bu arada herşeyi hissediyorsun ama o sana acı verici gelmiyor çünkü uyuşuksun sezaryan sırasında kustum ameliyat bittikten sonrada kendimi durduramiyordum titremeye başladım yaklaşık 1 saat titredim hemsiler beni isittilar herşey güzel ilerledi kızımı hemen yanıma getirdiler iki saat aşağıda durup yukarı odama cikardilar