TubaY- Kızlar 36 haftalık gebeyim. Ne zamana bırakılır acaba günde iki defa kullanıyorum ama sizler ne zamana kadar kullandınız?
yokusbebek TubaY- Önceden normal kadın doğuma gidiyordum. O doğuma kadar içeceksin dedi. Sonra perinatoloğa gitmeye başladım. O icmene gerek yok dedi. İçmiyorum ben o yüzden.
Sevcan62 TubaY- magnezyumu bıraktırdı doktorum sadece devavit ve gyneferona devam et dedi 37. Haftadayım
gocebeanne TubaY- 27. Haftada ağrım var diye vermişti doktorum geçti şimdi başka doktora da gidiyorum o da kimyasal almanı istemiyorum çok ağrın yoksa kullanma çiğ badem ye dedi. bende bıraktım gitti ağrım sancım yok 33+4
Zeyy04 TubaY- bence bi sor öyle bırak. Çünkü benim hala gece bacaklarımı yukarı çekerken kramp girecekmiş gibi oluyor. Öyle hissediyorum yani o yüzden ne zaman bırak derse o zaman bırakırım ben
Bilibon Ben hic kullanmadim desem yeri dr kramplarin falan olunca kullan dedi agrilarim vardi denedim ama acayip mide yanmasi yapti bende icmiyorum o yuzden hergun sade soda icmeye calisiyorum