_mooms Kız bebek sol tarafta hissedilir hareketleri diyorlar erkek bebekler ise sağ. Hamile veya doğurmuş anneler bebeklerinizi nerde hissediyorsunuz veya hissettiniz ??
huysuz__ _mooms üçü de sağdaydı 2 kız 1 erkek. Zaten büyüdükçe bi sağ bi sol rahatlarına göre yer değiştiriyorlar
_mooms Sevcan62 Benimde kızım olacak aynı sağda hep hareket ediyor emin olmak için bi buraya yazayım dedim 😅
Eda1254 _mooms bence bu biraz saçma yani sağı solu yok oğlum çok hareketliydi sürekli dönerdi şimdi kızım olucak makat geliş bacakları kasıklarımda hissediyorum hareketli ama öyle çok fazla hissetmiyorum
_mooms Eda1254 işte eskiler bildik çıktı diyince bi huylandım kızım olacak hep sağda ve karnım da biraz sivri yayık değil ondan sorayım dedim 😅
zeynosileannis _mooms kızım sağdaydı şimdi hamileyim 14 haftalık bu da sağda bu hafta hafif hissetmeye başladım görcez ne olduğunu 😊
zeynosileannis _mooms ikisi de değildi aslında çok yayıkta değildi tam sivri de değildi son zamanlarda büyük bir top gibi görünüyordu
huysuz__ _mooms benim normalde de alt göbek kilo alıyo o yüzden hepsinde aşağı doğru sivri görünümü vardı. Göbek şekli vücut yapısına göre değişiyor, kız kardeşimin kızı top gibi yuvarlak yukarıdaydı mesela benimle alakasızdı şekli..
Tazeanne0134 _mooms az da olsa tecrübeli anne olarak söylüyorum ben Bi fark görmedim ama kızımda ki hamilelik biraz zordu malum 2.5 yaşında Bi erkek çocuğunun arkasında koşturmak çok da kolay değil