Gizem_11 35 haftalık gebelikde bebeğin kilosu 2.300 çıktı iki haftadır kilo alımı durdu haftaya sezeryanla doktor alalım dedi , bu kilo aralığında bebek kuveze girer mi
Serifeknc Gizem_11 kilosu çok önemli değil ciğer gelişimi daha önemli 34 ten sonra alınmaz Allah’ın izniyle genelde
bykarakan Gizem_11 aslında kiloyla değilde solunumla alakalı bir durum. Benim de bebeğimin kilo alımı durduğu için 36+1 de 2300 doğdu ödemle 2100e düştü küveze alınmadı 4 doz ciğer geliştirici yapılmıştı
Merve2558 Gizem_11 benim bebeyim 2 400 doğmuştu kuvezede girmedi şuan 5 yaşında çok şükür hicbi sıkıntı çıkmadı
Huda-27 bykarakan kilo alımı durunca neden direk sezaryen diyorlar acaba bilmediğim için soruyorum normali beklemiyorlar mı yada ne gibi bir sorun oluyo acaba
glycnkrt Gizem_11 benim bebeğim girmişti. 35 haftalık 2320 gr doğdu. 15 gün küvezde kaldı . sezaryen öncesi 2 doz ciğer geliştirici oldum. sizede verdi mi ciğer geliştirici?
Gizem_11 glycnkrt banada doktor 4 doz dedi onu vuruldum haftaya bebeği Alıcam dedi etkisi olur herhalde
tubik_ Gizem_11 2470 gram doğurdum 36. Haftamda küvete alınmadı bebeğim şimdi 10 günlük olduk. Yan odada 2200 bebek vardı o da alınmadı küveze. Küveze girme sebebi kilo değil bebeğin nefes alış verişi ile alakalı.
Mervecimmm Gizem_11 benimki 1900 ile doğdu kuveze girdi ama zayıf olduğu için solunum sayısı fazla olduğu için. Tek sıkıntısı kilosu ise girmeyebilir endişelenme.
Nur0653 Gizem_11 bnm kızım 2.380 Gr doğdu kuveze girmedik ama bunun kiloyla alakası yok cigerleri yeterince gelismemisse solunumda bir problem varsa girer
Ytsnzy Gizem_11 kızım 2460 ge doğdu ama doktorum hep minyon bi bebek olacak diyordu sağlığı da iyiydi doğdu küveze falan girmedi çok şükür umarım sizin bebeğinizde girmez
Gizem_11 Huda-27 benim + gebelik tansiyonu var tansiyondan dolayı gelişimi durdu anne karnında kilo alamadiktan sonra bir anlami kalmıyor doğum yapinca sütünüz gelirse sütle sütünüz olamasa bile mama ile gelişimi ilerliyor
bykarakan Huda-27 plesanta yaşlanması başlamıştı 33 haftada git gide durdu 35 haftalık bebek 50 gr almıştı. Şimdi düşünüyorum da normal doğum isteyebilir mıydım suni sancıyla vs
Huda-27 Gizem_11 anladım hamilelikte çıkmayan bişey yok ya gerçekten bakalım benim junior ne zaman gelecek
iremd-1798 Gizem_11 35. Haftada 2200 gram doğdu kızım küveze girmedi. Solunum sıkıntısı olmazsa almıyorlar canım içini ferah tut 🌸 sağlıkla evladına kavuş inşallah ❤️