Bns1- Kızlar aklıma takılıyor sürekli size bir şey soracağım😀❤️ Buradan hiç dert yanarken(dedikodu yaparken) bir tanıdığınıza yakalandığınız oldu mu 😀
umrumdadegil Bns1- yok ama isteyen yakalasın hiç umrumda değil 🤣 sinsirella değilim çok şükür 🤣 yüzlerine de aynılarını çok güzel söylerim 🤣
Bns1- Booksandcats Ahahhaahaha 😀😀 çok iyi yemin ediyorum şurda dertleşmek biriyle karşılıklı oturup dedikodu yapmaktan daha iyi geldi😀
Bns1- Booksandcats Vallahi bende öyle millet tiktokta bilmem nerde geziyor bende full burdayım😀 Vpn ile bile girmiyorum instagrama artık😀
Booksandcats Bns1- vpn indirdim de bomboş kalmış içerisi zevk vermedi ama tiktok izliyorum ara sıra 🤭
Deletedmom_110 Booksandcats Benim instagram dopdolu herkes aynı şekilde kullanmaya devam ediyor valla ama VPN kullanmayın derim ne kadar doğru bilmiyorum ama para cezası varmış 6000₺
Mineztrk Bns1- halamın gelinini yakalamıştım ben 😂😂 tesadüfn bende 4 ay önce bebeğimi kaybettim ensefaloselden onunla ilgili yazmıştım beni de eşimin akrabası görmüş 😂
Bns1- Mineztrk Ayyyy ne dedi tepkisi ne oldu😀 Bu arada başınız sağolsun❤️ Allah 2 çocuğunuza uzun ömürler versin❤️
Aylaa123 Bns1- dedikodu yapmadığım için öyle bir durum olmadı ama zatem bence çoğu kişi bu ihtimali düşündüğü için kullanıcı isimlerini değişik kullanıyorlar 😂