bebegimolacak Uygulamaya göre dün pik gündü. Ama benim testler böyle acaba ne zaman olur ? Benim durumumda olan var mı ?
bebegimolacak Whitecolour işte onu söyleyen çok kişi var, 30u 2si 3ü değerlendirmiştik umarım bir şey kaçırmamışımdır. Ama pik değil diyen de var çıldırmalıık🥹🥹🥹
Gulsenn-0 bebegimolacak bir uygulama varmış ismini bilmiyorum,burada bir kaç kişide görmüştüm bu fotoyu oraya yükleyince yüzdelik veriyor lh değerinin. Belki bilen birisi söyler
Whitecolour bebegimolacak tam pik değil evet aynı koyulukta veya daha koyu bekleniyor ama orada koyulaşmış yani yumurtlama olmuş olabilir, bence devam edin test yapmaya bırakmayın
bebegimolacak Whitecolour o dönem akıntım olsu galiba pikti ama yine de devam edeyim teşekkür ederim:)
Whitecolour bebegimolacak testi gündüz mü yaptınız belki gecesinde tam piktir hemen çatlamıştır benimki de hemen çatlamıştı bazılarının 2 gün çatlamıyor sizinki de öyle olmuştur belki
bebegimolacak Whitecolour dua edin olumlu olsun :( nisanda kalbi durdu şu an çok istiyoruz. Zaten olmuyordu bayadır deniyorduk böyle olması çok yordu beni..
Whitecolour bebegimolacak 16dan önce pik olmuştur belki kısa sürede de çatlamıştır bilemeyiz olacaksa her şekilde olur Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah 🩵
Megexx bebegimolacak aynı zamanlarda pik yaşamışız benim o zamandan beri bel ve kasıklarımda ağrı var özellikle sağ kasığımda daha baskın bilginiz var mıı