Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Ayni bedende son gecemiz❤
Hasretimmm
Eceeee
Aynen 4 sene once yasadim ve sanki hic yasamamisim gibi simdi tekrar heyecan rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🙏
Eceeee
Hasretimmm
ben hiç yaşamadım ya ne bileyim :) annelik duygusu hemen oluyor dmi Doğumdan sonraki süreç nasıl psikolojik olarak
Nefeslina
Hasretimmm
ne guzel rabbım bızede nasıp etsın 🙏en guzel bekleyıs ve heyecn , saglıkla alırsın ıns kuzuyu kucagına cnm☺️
Hasretimmm
Nefeslina
amin insallah allahin izniyle 🙏
Nefeslina
Hasretimmm
sen bu gece daha uyuyamazsın son sessız saatlerı evının allahım muhtesem bısey ya 🤣
Hasretimmm
Nefeslina
Ayy evet kizimla banyo yaptim uzunca kizimi 10 da yatirdim esimle rahatca kahve ictim simdi kapi susu provasi yapiyorum evde eksik varmi onlari tamamliyorum cikolatasi kizimin hediyesi falan boyle boyle sabahi ederim ben😂😂 sabahta insallah oglusumu kucagima alirim🙏
Hasretimmm
Eceeee
ben genel sezeryan olmustum ilk aksamina ayaga kalktim ertesi gun falan gayet iyi ilgilendim kizimla yani ben sut olarak cok sıkınti yasadim olmadi mama ile buyudu insallah bunda olucak
Ceyy
Hasretimmm
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏
Hasretimmm
Ceyy
Amin insallah allahin izniyle🙏
Ceyy
deryanehir
sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏
deryanehir
Ceyy
cümlemiz inşallah canım teşekkür ederim
Minikdunyam
Hasretimmm
ne güzel hadi hayırlısı ile git çık inşalah darısı bize ☺️
Hasretimmm
Minikdunyam
Amin insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun kavusalim meleklerimize
deryanehir
Hasretimmm
henüz belli değil ama ben genel olmak istiyorum ayıp kalmaya cesaretim yok 🙄
Hasretimmm
deryanehir
Benimde genel olucak canim ilk dogumumda geneldi uyaniyosun hersey bitmis oluyo ayilma suresi biraz can sıkıcı okadar olsun
Nefeslina
Hasretimmm
ıns canım rabbım kalbıne gore versın
Yagmur9833
Hasretimmm
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucagina al insallah
Hasretimmm
Yagmur9833
insallah allahin izniyle🙏
Hasretimmm
Nefeslina
Amin canim hepimixin insallah
2kizannesi-
Hasretimmm
Ay hadi sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 Rabbim hayırlı eylesin, bizim de 5 buçuk ayımız var. Siz yazınca ben bile heyecanlandım bi anlık 🙈
Hasretimmm
2kizannesi-
Bence herkes bi an o ani yasadi suan😂😂 ama inanin goz acip kapayincaya kadar geciyo hayirlisiyla insallah
« Önceki Sayfa