Hmry Meraba tatlış anneler hamileliği in 12 haftasındayım vücudumda karın bölgem sırtımda acayip kaşıntılar oluyo sebebi ne acaba
merveealperr Hmry 12 hafta erken değil mi ? Karnın büyüyodur yırtılma oluyodur diycem ama bilemedim 🤷🏻♀️
Serpilataman Hmry karın bölgesi çatlıyor dicem ama sırta bir şey diyemedim bence ilgili bi doktora başvurun 🙏🏻
mcansum Hmry karın cevresi ise gerilmeden ama farklı yerlerde kolunda bacagında vs varsa yıne gebelikten oluyor bende 25teyım her yerimmm kadınıyor her yerimm 😞 gebelikte oluyormus
Bettby Benimde oluyor genişliyor vücut çünkü, kasımayın yoksa çatlar derler ama elde değil ben kaşıyorum malesef
melisyildirim Kesinlikle dr una danış hafiften başlayıp özellikle geceleri dayanılmaz hale gelen kaşıntılar mı bide gözlerinde sarartı yada tende solukluk iştahsızlık var mı?
kubraaipekk Kızlar ben şuan 19+3’deyim aynısını bende yaşadım 12. 13. Haftalarda karın bölgemde aşırı tatlı bir kaşınma vardı sağlık ocağında gebe hemşiresi doktoruna danış karın büyümeye başladığı için çatlama olur cildin hassas kaşıma doktorun bi krem falan verir dedi sonra doktoruma gittiğimde konuyu anlattım oda bana mustela çatlak kremini yazdı hemen hemen 2 hafta düzenli kullandım sabah ve akşam karın göğüs basen ve bacak bölgesine suanda bi kaşınma durumu yok bıraktım kremi ama çatlak oluşmasın diye yeniden başlayacağım
melisyildirim Hmry gebelik kolestazı başlangıcı umarım degildir .gebelikte kaşıntılar çok önemli sizde öneme alın mutlaka