zlemceylan umuut ilk idrarla yapılmaması gerekiyor lh daha çok salgılandığı için önermiyorlar genelde ilk idrara çıktıktan 1,5 - 2 saat sonrasında öneriyorlar
umuut zlemceylan yok diğerini akşam yaptım zaten bıgün sabahta ikinci idrarla yaptım az önce yaptığımıda sıvı alımını kesip yaptım
zlemceylan umuut umarım canım benim ben daha pik göremedim adet döngüm biraz uzun 40 günde 1 falan oluyorum
zlemceylan umuut yumurta sayım bir tık fazlaymış fazla olduğundan döngüm biraz uzun sürüyormuş ama sağlıklı görünüyor diye söyledi doktor
umuut zlemceylan umarım yumurtlamanız olur ve bu ay beraber seviniriz mayısta oğlumu karnımda kaybettim şimdi bir bebeğim olmasını çok istiyorum
umuut zlemceylan Allah razı olsun ve bu ay olmazsa bile üzülmeyin olur mu ben bazen dedim ki keşke öleceğine hiç hamile kalmsaydım ona Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur❤️
zlemceylan umuut yok tabiki geçen ay denedik olmadı bu ay nasipse bakalım inşallah ama çok streste yapmamaya çalışıyorum siz de üzülmeyin Rabbim tekrardan nasip eder inşallah 🙏🏼❤️